creatief knutselen

4+ De koe die in een boom klom

Artikelnummer : 7050040

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
Incl. BTW
OF

Schrijf een beoordeling over die product

4+ De koe die in een boom klom4+ De koe die in een boom klom
Move your mouse over image or click to enlarge
Kee was een nieuwsgierige koe. Ze was altijd op ontdekkingstocht. Haar hoofd zat vol met de wonderlijkste gedachten. Maar haar zussen vonden ze allemaal idioot. Als Kee over haar geweldige ideeën vertelde, zeiden ze: "onmogelijk! belachelijk! onzin!" Er was maar 1 ding dat ze interesseerde: vers, sappig gras. Op een dag, toen Kee op ontdekkingstocht was in het bos, besloot ze iets nieuws te proberen. Ze klom in een boom. Hoger en hoger. En helemaal bovenin kon ze haar ogen niet geloven.
Gewicht 0,370 kg
Rubriek Boeken nederlandstalig
Merk -
Leeftijd vanaf 4+

Als het artikel in voorraad is op het tijdstip van bestelling is de gemiddelde leveringstermijn 3 tot 5 werkdagen.

Je pakje wordt verzonden via de pakketdienst van bpost. Als je op de dag van de levering niet aanwezig bent, zal bpost een briefje in je brievenbus achterlaten. Je kunt dan telefonisch vragen dat het toch nog gebracht wordt, of haal het binnen de 14 dagen zelf af in het postkantoor of postpunt.

Of je kan je bestelling gratis afhalen in één van onze 11 winkels of het centraal magazijn. De gemiddelde levertermijn is een week (er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn variëren).

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar ateljeebanjee@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer en de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier heeft het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief