creatief knutselen

4+ Papperdidas en de Sint

Artikelnummer : 7492018

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,95
Incl. BTW
OF

Schrijf een beoordeling over die product

4+ Papperdidas en de Sint4+ Papperdidas en de Sint
Move your mouse over image or click to enlarge
Sinterklaas heeft een probleem. Ook al heeft hij negenennegentig Zwarte Pieten, hij komt nog steeds handen tekort om al het werk af te krijgen.Dus trekt hij naar een stad in Spanje om daar een nieuwe helper te zoeken. et moet iemand zijn die de tien Zwarte Pietenregels op zijn duimpje kent. Zoals: door een schoorsteen kunnen klimmen, zo stil zijn als een muis, kinderen graag zien, en nog veel meer ... Op zijn weg ontmoet hij een vuil en ondeugend boefje, Papperdidas. De kleine jongen heeft geen ouders, kan de ‘r’ niet goed uitspreken en woont in een kartonnen doos onder de brug. Zal Papperdidas de goede Sint kunnen helpen?
Gewicht 1,135 kg
Rubriek Boeken nederlandstalig
Merk -
Leeftijd vanaf 4+

Als het artikel in voorraad is op het tijdstip van bestelling is de gemiddelde leveringstermijn 3 tot 5 werkdagen.

Je pakje wordt verzonden via de pakketdienst van bpost. Als je op de dag van de levering niet aanwezig bent, zal bpost een briefje in je brievenbus achterlaten. Je kunt dan telefonisch vragen dat het toch nog gebracht wordt, of haal het binnen de 14 dagen zelf af in het postkantoor of postpunt.

Of je kan je bestelling gratis afhalen in één van onze 11 winkels of het centraal magazijn. De gemiddelde levertermijn is een week (er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn variëren).

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar ateljeebanjee@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer en de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier heeft het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief