creatief knutselen

Wat is een creapakket?

Een origineel knutselidee voor 20 kinderen!

Creapakketten zijn speciaal ontworpen voor groepen van 20 kinderen. Elk pakket bevat de nodige materialen én een duidelijke werkbeschrijving om ten minste 20 werkstukken te maken. De pakketten zijn ruim berekend, onder andere omdat wij ons houden aan de verpakkingseenheid van onze leveranciers.  Als je met meer kinderen wilt knutselen, volstaat het om zelf losse materialen bij te bestellen. Vraag gerust advies aan een verkoopster in onze winkels of bel even naar het informatienummer van De Banier.

De pakketten werden uitgewerkt in een aantal leuke thema's.

Verder zijn ze onderverdeeld in categorieën:

  • 1 handje: Dit kan iedereen
  • 2 handjes: Voor echte knutselpieten                

           handje

De pakketten waar één handje bij staat, kunnen door alle leeftijden geknutseld worden – van 0 tot 99, zullen we maar zeggen – met eventueel de hulp van een volwassene.  De pakketten met twee handjes vragen iets meer vaardigheid en zijn vaak wat fijner werk.  Zo kun je zelf inschatten welk pakket geschikt is voor de kinderen met wie je aan de slag wilt.

Bij elk pakket staan er ook voetjes. Dat wil zeggen dat je soms in stappen moet werken.

  • 1 voetje: Dit creapakket kun je in één keer volledig afwerken.
  • 2 voetjes: Er is droog- of voorbereidingstijd nodig voor je aan stap twee kunt beginnen.

              voetje

Elk jaar wordt het assortiment creapakketten aangepast: de populairste blijven in het assortiment, andere worden vervangen door nieuwe ideetjes. Op die manier kun je altijd weer met leuke dingen voor de dag komen!

Nieuwsbrief