creatief knutselen

Ecotandenborstel bamboe Chiro

Artikelnummer : 8630005

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,95
Incl. BTW
OF

Schrijf een beoordeling over die product

Ecotandenborstel bamboe ChiroEcotandenborstel bamboe Chiro
Move your mouse over image or click to enlarge

Meer afbeeldingen

  • 8630005
  • 8630005
  • 8630005
Jaarlijks belanden 2 miljard plastic tandenborstels in de vrije natuur. Deze tandenborstel is van bamboe, een natuurlijk materiaal. De Chirotandenborstel biedt niet alleen een groen alternatief, de makers schenken voor elke verkochte tandenborstel, een tandenborstel of tandverzorging aan een behoeftig kind.
* 100% biologisch afbreekbare en Pandabeer vriendelijke Moso Bamboe;
* De tandenborstel is gemaakt van BPA vrije Nylon en het geheel is op natuurlijke wijze anti-bacterieel;
* De verpakking van de tandenborstels zijn 100% gerecycled, het papier binnen de verpakking van de tandenborstel is gemaakt van planten en kan gebruikt worden voor de compost;
* De visie en filosofie van Humble Brush is dat er op de aarde meer dan genoeg is om te delen. Daarom dat er bij elke verkochte Humble Brush eenzelfde tandenborstel gaat naar mensen in nood. Verder worden er projecten gesteund waarbij er veel werk wordt verzet door vrijwilligers. Al deze mooie projecten zijn uiteraard gericht op de algehele verbetering van de mondgezondheidszorg van lokale bevolkingen.
Gewicht 0,020 kg
Rubriek Chiromateriaal
Merk Humble Brush

Als het artikel in voorraad is op het tijdstip van bestelling is de gemiddelde leveringstermijn 3 tot 5 werkdagen.

Je pakje wordt verzonden via de pakketdienst van bpost. Als je op de dag van de levering niet aanwezig bent, zal bpost een briefje in je brievenbus achterlaten. Je kunt dan telefonisch vragen dat het toch nog gebracht wordt, of haal het binnen de 14 dagen zelf af in het postkantoor of postpunt.

Of je kan je bestelling gratis afhalen in één van onze 12 winkels of het centraal magazijn. De gemiddelde levertermijn is een week (er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn variëren).

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar workshops@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer, de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier behoudt het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief