creatief knutselen

Feest - in een - doos: Emoji-pins

Artikelnummer : 2058008

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,00
Incl. BTW
OF

Feest - in een - doos: Emoji-pins Snel overzicht

Met deze doos vol knutsel- en feestmateriaal voor tien kinderen kun je zelf een creatief feestje organiseren. Wat zit erin?

10 uitnodigingen

vlaggenlijn

10 feesthoedjes

ballonnen

knutselmateriaal voor 'Romantische roosjes' voor 10 kinderen

complete handleiding

cadeautje voor de jarige

Aan de hand van de duidelijke handleiding begeleid je zelf de kinderen tijdens het knutselen.

In deze doos: Emoji pins

Maak pins van al je favoriete emoji’s, kortom, van alles wat je zou texten naar je beste vriend(in). Deze maak je niet voor op je gsm maar om op je vestje of je (boeken)tas te hangen. En waarom niet: eentje voor jezelf en eentje voor je BFF?

Wil je jouw creatief feestje graag laten begeleiden door een lesgeefster van De Banier? Klik dan hier

Schrijf een beoordeling over die product

Feest - in een - doos: Emoji-pinsFeest - in een - doos: Emoji-pins
Move your mouse over image or click to enlarge
Gewicht 1,495 kg
Rubriek Feestdoos
Merk -
Leeftijd vanaf 6+
Duur 120'

Als het artikel in voorraad is op het tijdstip van bestelling is de gemiddelde leveringstermijn 3 tot 5 werkdagen.

Je pakje wordt verzonden via de pakketdienst van bpost. Als je op de dag van de levering niet aanwezig bent, zal bpost een briefje in je brievenbus achterlaten. Je kunt dan telefonisch vragen dat het toch nog gebracht wordt, of haal het binnen de 14 dagen zelf af in het postkantoor of postpunt.

Of je kan je bestelling gratis afhalen in één van onze 11 winkels of het centraal magazijn. De gemiddelde levertermijn is een week (er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn variëren).

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar workshops@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer, de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier behoudt het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief