creatief knutselen

Feest - in een - doos: Fimo pennen

Artikelnummer : 2058005

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 40,00
Incl. BTW
OF

Feest - in een - doos: Fimo pennen Snel overzicht

Met deze doos vol knutsel- en feestmateriaal voor tien kinderen kun je zelf een creatief feestje organiseren. Wat zit erin?

10 uitnodigingen

vlaggenlijn

10 feesthoedjes

ballonnen

knutselmateriaal voor 'Fimo pennen' voor 10 kinderen

complete handleiding

cadeautje voor de jarige

Aan de hand van de duidelijke handleiding begeleid je zelf de kinderen tijdens het knutselen.

In deze doos: Fimo pennen

Ga mee naar de wereld van aaa, bee en see. Ontwerp een eigen pen waarmee je nadien natuurlijk echt kunt schrijven. Met Fimoklei vorm je een pen om tot je eigenste mooiste schrijfstok. Wordt het een kleurrijke zuurtjespen? Of een stoere safaripen?

Wil je jouw creatief feestje graag laten begeleiden door een lesgeefster van De Banier? Klik dan hier

Schrijf een beoordeling over die product

Feest - in een - doos: Fimo pennenFeest - in een - doos: Fimo pennen
Move your mouse over image or click to enlarge

Meer afbeeldingen

  • 2058005
  • 2058005
Gewicht 1,555 kg
Rubriek Feestdoos
Merk -
Leeftijd vanaf 6+
Duur 2 uur 30

Als het artikel in voorraad is op het tijdstip van bestelling is de gemiddelde leveringstermijn 3 tot 5 werkdagen.

Je pakje wordt verzonden via de pakketdienst van bpost. Als je op de dag van de levering niet aanwezig bent, zal bpost een briefje in je brievenbus achterlaten. Je kunt dan telefonisch vragen dat het toch nog gebracht wordt, of haal het binnen de 14 dagen zelf af in het postkantoor of postpunt.

Of je kan je bestelling gratis afhalen in één van onze 12 winkels of het centraal magazijn. De gemiddelde levertermijn is een week (er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn variëren).

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar workshops@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer, de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier behoudt het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief