creatief knutselen

Genius 8+

Artikelnummer : 3320041

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Incl. BTW
OF

Genius 8+ Snel overzicht

Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen!

Gratis ruilen in onze 11 winkels of eenvoudig retourneren.

Vind meer creatieve producten in ons assortiment van 10.000 kwaliteitsvolle hobbymaterialen.

Profiteer van onze kortingen !

Schrijf een beoordeling over die product

Genius 8+Genius 8+
Move your mouse over image or click to enlarge
Genius is een internationale bestseller, die geschikt is voor de hele familie.Ben jij geniaal? Dat ben je zeker als je dit uitmuntende spel speelt.Genius is ontworpen door de wereldberoemde spelontwerper Reiner Knizia en kent eenvoudige spelregels, s nelle beurten en dwingt tot slimme keuzes: de ingrediënten voor een strategisch en zeer verslavend spel.Hoe speel je het spel? Simpel! De spelers leggen om beurten een tegel op een strategische plaats op de zeshoekige velden van het bord en scoren da arna punten voor dezelfde symbolen in een rechte lijn.Het is daarbij belangrijk, dat de spelers punten scoren in alle zes verschillende kleuren, want aan het einde krijg je punten voor de kleur met de laagste score!
Gewicht 0,940 kg
Merk White Goblin Games
Duur 30'
Leeftijd vanaf 8+
Rubriek Gezelschapsspel 6+
Aantal spelers 2 tot 4

Als het artikel in voorraad is op het tijdstip van bestelling is de gemiddelde leveringstermijn 3 tot 5 werkdagen.

Je pakje wordt verzonden via de pakketdienst van bpost. Als je op de dag van de levering niet aanwezig bent, zal bpost een briefje in je brievenbus achterlaten. Je kunt dan telefonisch vragen dat het toch nog gebracht wordt, of haal het binnen de 14 dagen zelf af in het postkantoor of postpunt.

Of je kan je bestelling gratis afhalen in één van onze 11 winkels of het centraal magazijn. De gemiddelde levertermijn is een week (er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn variëren).

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar ateljeebanjee@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer en de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier heeft het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief