creatief knutselen

Het sprookjesboek van Isak

Artikelnummer : 7560501

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95
Incl. BTW
OF

Schrijf een beoordeling over die product

Het sprookjesboek van IsakHet sprookjesboek van Isak
Move your mouse over image or click to enlarge
Ali Baba, Goudlokje, de Vos en de Haas, Hans en Grietje... Je kent ze vast nog wel. Maar ook de minder bekende volksverhaaltjes komen in dit rijk geïllustreerde voorleesboek voorbij. Up to date gemaakt en bovendien in een prachtig jasje gestoken door de bekende Zweedse illustrator en ontwerper Sandra Isaksson. Om samen met je kinderen te lezen en altijddurende herinneringen te kweken.
Gewicht 0,405 kg
Rubriek Boeken nederlandstalig
Merk Snor
Leeftijd vanaf 6+

Als het artikel in voorraad is op het tijdstip van bestelling is de gemiddelde leveringstermijn 3 tot 5 werkdagen.

Je pakje wordt verzonden via de pakketdienst van bpost. Als je op de dag van de levering niet aanwezig bent, zal bpost een briefje in je brievenbus achterlaten. Je kunt dan telefonisch vragen dat het toch nog gebracht wordt, of haal het binnen de 14 dagen zelf af in het postkantoor of postpunt.

Of je kan je bestelling gratis afhalen in één van onze 11 winkels of het centraal magazijn. De gemiddelde levertermijn is een week (er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn variëren).

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar ateljeebanjee@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer en de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier heeft het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief