creatief knutselen

Kwis 't!- Vlaamse versie 14+

Artikelnummer : 3360002

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
Incl. BTW
OF

Schrijf een beoordeling over die product

Kwis 't!- Vlaamse versie 14+Kwis 't!- Vlaamse versie 14+
Move your mouse over image or click to enlarge
Kwis ‘t! is met recht een vragenspel met een twist, want aan de eettafel barst een strijd los voor de overwinning en er werd een draai gegeven aan het concept vragenspel. Je hoeft namelijk niet alle antwoorden te weten om te kunnen winnen! Bluffen speelt een grote rol in het spel. In de Vlaamse editie is een deel van de vragen specifiek gericht op de Vlaamse spelers. De overige vragen zijn algemeen en zeer uiteenlopend.
Gewicht 1,565 kg
Merk -
Duur 45'
Leeftijd vanaf 14+
Rubriek Gezelschapsspel 6+
Aantal spelers 2 tot 6

Als het artikel in voorraad is op het tijdstip van bestelling is de gemiddelde leveringstermijn 3 tot 5 werkdagen.

Je pakje wordt verzonden via de pakketdienst van bpost. Als je op de dag van de levering niet aanwezig bent, zal bpost een briefje in je brievenbus achterlaten. Je kunt dan telefonisch vragen dat het toch nog gebracht wordt, of haal het binnen de 14 dagen zelf af in het postkantoor of postpunt.

Of je kan je bestelling gratis afhalen in één van onze 12 winkels of het centraal magazijn. De gemiddelde levertermijn is een week (er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn variëren).

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar workshops@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer, de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier behoudt het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief