creatief knutselen

Spel van de maand

29-03-18
Spel van de maand

Baby Blues / Baby Clues / Baby Cruise

3430001 | 3430002 | 3430003       

normaal € 14,95 *actieprijs € 11,50

Als de guitige en soms ondeugende baby’s op de speelkaarten je niet overtuigen, dan maken de kwinkslagen en knipogen in de spelregels het snel duidelijk: de ‘baby’-spellen van de Vlaamse uitgever Jumping Turtle Games hoef je niet al te ernstig te nemen. Ze zijn vooral bedoeld om je te bieden wat dé essentie van spelen is: een half uurtje ongedwongen plezier en amusement.

Het spelidee van elk van de 3 spellen verwijst altijd wel ergens naar een gekende klassieker: blufpoker, 1000 kilometer, Cluedo... Maar bovenop die herkenbaarheid zijn Baby Blues, Baby Clues en Baby Cruise verrassend origineel en spannend.

Baby Blues stelt je voor de opgave om je baby’s tevreden te houden, ondanks vuile luiers, storend lawaai en verloren rammelaars die je tegenspelers je toebedelen. In Baby Clues probeer je de specifieke karaktertrek van je baby geheim te houden voor je tegenspelers.

Baby Cruise, het recentste spel in de reeks, draait dan weer rond de vraag wie de jackpot wint door als eerste 3 babykaarten met hetzelfde fruit in handen te krijgen. Die kaarten neem je niet zelf, maar schuift een tegenspeler je toe. Telkens trakteert die je ook op een cocktail. Krijg je met drie gelijke drankjes in je hand een politiebaby toebedeeld, dan val je door de mand en ben je uitgeschakeld. De overwinning is dan voor de speler die goed onthield welke drankjes je kreeg en je de politiekaart bezorgde.

Ik ben alvast benieuwd naar de volgende telg van deze familie.

Johan & Agnes Witters-Peil – www.speltafel.be

Jumping Turtle Games | J. Spreutels / A.S. Severi | 2-4 (3-6) spelers vanaf 8 jaar

* Deze actieprijs is geldig van 1 april 2018 t.e.m. 31 mei 2018 en zolang de voorraad strekt.

« Terug
© Developed by CommerceLab

Nieuwsbrief