creatief knutselen

Spel van de maand

28-11-17
Spel van de maand

Fabelfruit

3320072         normaal € 29,95 *actieprijs € 22,50

Op locatie 1 laat de schuchtere neushoorn je 2 fruitkaarten van de stapel trekken. De prijs om hier een fabeldrankje te kopen, bedraagt 3 ananaskaarten en een kaart met een fruitsoort naar keuze.
Op locatie 6 mag je bij de misselijke schildpad een gokje wagen. Draai fruitkaarten één voor één om. Zo lang je verschillende fruitsoorten omdraait, mag je ze houden. Twee keer dezelfde vrucht? Alles kwijt! Een fabeldrankje koop je hier voor de 5 verschillende fruitsoorten.
Een schattige baby-olifant, een mier in yoga-houding, een familie stokstaartjes, en uiteindelijk op locatie 59, wie anders dan de ijdele koning leeuw…

Op een locatie start je telkens met een stapel van 4 locatiekaarten, stuk voor stuk grappig getekend. In één spelronde komt maar een beperkt aantal van de 59 locaties aan bod. Zo maakt ‘Fabelfruit’ de belofte op de doos waar: ‘Elke keer een ander spel!’ Wanneer je het spel later opnieuw boven haalt, ga je gewoon verder met de volgende locaties en daardoor met nieuwe uitdagingen en mogelijkheden in dit eenvoudige spel vol afwisseling.

Een kennismaking met de spelregels vraagt nauwelijks tijd. Je verplaatst gewoon elke beurt je houten dierenmascotte naar een andere locatie. Als daar al een speler staat, geef je die een fruitkaart cadeau. Dan voer je de aangegeven opdracht uit waarmee je meestal fruit verdient. Als je al het gewenste fruit bezit, kan je de kaart waar je belandt kopen; zo verzamel je gaandeweg de nodige ‘fabeldrankjes’ om het spel als winnaar te beëindigen.

Johan & Agnes Witters-Peil – www.speltafel.be

White Goblin Games | Friedemann Friese  | 2-5 spelers vanaf 8 jaar

* Deze actieprijs is geldig van 1 december 2017 t.e.m. 31 januari 2018 en zolang de voorraad strekt.

« Terug
© Developed by CommerceLab

Nieuwsbrief