creatief knutselen

Spintop tol Perrette Pirouette 40 g

Artikelnummer : 3590001

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,50
Incl. BTW
OF

Schrijf een beoordeling over die product

Spintop tol Perrette Pirouette 40 gSpintop tol Perrette Pirouette 40 g
Move your mouse over image or click to enlarge
Eén van de oudste speeltuigen ter wereld is terug van weggeweest en alle kinderen kunnen er mee leren spelen. Vele (groot)ouders hebben nog een houten tol met grote metalen punt. Deze oude draaitol werd in een nieuw jasje gestoken en heet nu spintop. Hij is hol, zeer licht en heeft een speciale punt met een inkeping, waardoor hij ook als diabolo kan worden gebruikt. Door deze vernieuwingen is de spintop veiliger en zijn er veel meer speelmogelijkheden. De spintop is Europees gecertifieerd. Het bovenstuk is in ABS en het onderstuk in polycarbonaat. Het geheel met metalen punt met inkeping weegt 40g. Meegeleverd: een afneembare plastiek dop op de punt en een spintoptouw met vlinder en kopstuk.

Filmpje 1: instructie


Filmpje 2: trucjes


Filmpje 3: trucjes


Filmpje 4

Gewicht 0,040 kg
Rubriek Werpmateriaal
Merk -

Als het artikel in voorraad is op het tijdstip van bestelling is de gemiddelde leveringstermijn 3 tot 5 werkdagen.

Je pakje wordt verzonden via de pakketdienst van bpost. Als je op de dag van de levering niet aanwezig bent, zal bpost een briefje in je brievenbus achterlaten. Je kunt dan telefonisch vragen dat het toch nog gebracht wordt, of haal het binnen de 14 dagen zelf af in het postkantoor of postpunt.

Of je kan je bestelling gratis afhalen in één van onze 12 winkels of het centraal magazijn. De gemiddelde levertermijn is een week (er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn variëren).

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar workshops@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer, de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier behoudt het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief