creatief knutselen

ToolKid gebruiksaanwijzing op fiches

Artikelnummer : 3500050

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,35
Incl. BTW
OF

ToolKid gebruiksaanwijzing op fiches Snel overzicht

Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen!

Gratis ruilen in onze 11 winkels of eenvoudig retourneren.

Vind meer creatieve producten in ons assortiment van 10.000 kwaliteitsvolle hobbymaterialen.

Profiteer van onze kortingen !

Schrijf een beoordeling over die product

ToolKid gebruiksaanwijzing op fichesToolKid gebruiksaanwijzing op fiches
Move your mouse over image or click to enlarge
De gebruiksaanwijzing is speciaal gemaakt voor kinderen, zodat zij zelfstandig met ToolKid gereedschap aan de slag kunnen.
Ze bestaat uit een losbladig kaartensysteem van kunststof, genummerd van 1 t/m 10, op te bergen in de spijkerbak. De numme ring is afgestemd op het gereedschap of de activiteit (zoals meten of timmeren) in logische volgorde van houtbewerking.

Per kaart wordt aan de kinderen een duidelijke uitleg gegeven over de functie van het gereedschap en hoe het gebruikt di ent te worden. De tekst wordt visueel ondersteund door fotoÉs, tekeningen en een komisch stripje om te laten zien hoehet niet moet.
Gewicht 0,370 kg
Rubriek Werktuigen
Merk -

Als het artikel in voorraad is op het tijdstip van bestelling is de gemiddelde leveringstermijn 3 tot 5 werkdagen.

Je pakje wordt verzonden via de pakketdienst van bpost. Als je op de dag van de levering niet aanwezig bent, zal bpost een briefje in je brievenbus achterlaten. Je kunt dan telefonisch vragen dat het toch nog gebracht wordt, of haal het binnen de 14 dagen zelf af in het postkantoor of postpunt.

Of je kan je bestelling gratis afhalen in één van onze 11 winkels of het centraal magazijn. De gemiddelde levertermijn is een week (er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn variëren).

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar workshops@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer, de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier behoudt het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief