creatief knutselen

Zin om een kinderfeestje te organiseren ...

en je zoekt een leuke, creatieve activiteit?

Dan is 'Feest - in een - doos' de ideale oplossing. Met deze doos vol knutsel- en feestmateriaal voor tien kinderen kun je zelf een creatief feestje organiseren. Wat zit erin?

 • uitnodigingen
 • vlaggenlijn
 • feesthoedjes
 • ballonnen
 • knutselmateriaal
 • complete handleiding
 • cadeautje voor de jarige

Aan de hand van de duidelijke handleiding begeleid je zelf de kinderen tijdens het knutselen. Een overzicht van de feestdozen vind je verderop.

maar je hebt zelf geen handige handen?

Zie je het niet zitten om het feestje zelf in handen te nemen? Vraag dan een lesgeefster van De Banier om de knutselactiviteit in goede banen te leiden. Het feestje kan doorgaan bij jou thuis of in de workshopruimte van één van onze winkels.

 • Bij jou thuis

  Een lesgeefster van De Banier begeleidt het 2,5uur durende verjaardagsfeestje bij jou thuis. Je zorgt zelf voor versnaperingen en drank. De uitnodigingen en versiering zullen je op voorhand toegestuurd worden zodat je alvast in feeststemming komt. 

  Prijs = 165 euro + prijs van de gekozen doos

  Inbegrepen: begeleiding, al het nodige werkmateriaal en verplaatsingskost lesgeefster
  Zelf te voorzien:
  een ruimte waarin de workshop kan doorgaan, versiering ophangen, versnapering + drankje

 • In onze workshopruimte

  Een lesgeefster van De Banier begeleidt het 2,5uur durende verjaardagsfeestje in één van onze winkels. Wij zorgen voor de versiering, drank en een traktatie. De uitnodigingen zullen je op voorhand toegestuurd worden.

  Prijs = 185 euro + prijs van de gekozen doos

  Inbegrepen: begeleiding, gebruik workshopruimte, al het nodige werkmateriaal, versiering, versnapering + drankje en verplaatsingskost lesgeefster
  Zelf te voorzien:
  niets

Vul dit formulier in voor meer informatie.

De feestdozen

Een goed gevulde doos voor een creatief kinderfeestje, verpakt in een mooie herbruikbare blikken doos.

 

Droommaskers (€ 49)

Ik heb zo wa-wa-wa-waanzinnig gedroomd…. Met deze slaapmaskers komt dat helemaal goed! Maak een onderwatermasker, een heldenmasker, een knipogend pandamasker of misschien wel een beauty-masker. Daarmee kun je zo naar dromenland gaan. Welterusten en veel waanzinnige dromen!

Leeftijd: 8+
Duur: 2u30

 

Emoji pins (€ 36)

Maak pins van al je favoriete emoji’s, kortom, van alles wat je zou texten naar je beste vriend(in). Deze maak je niet voor op je gsm maar om op je vestje of je (boeken)tas te hangen. En waarom niet: eentje voor jezelf en eentje voor je BFF?

Leeftijd: 6+
Duur: 2u

 

Doosje vol geluk (€ 49)

Een speelse zoektocht naar geluk. Met houtpulp maken we alvast een doosje om je gelukkige vondsten in te bewaren. Je kiest zelf of je een coole schatkist of een schattig juwelenkistje maakt. Alvast veel geluk!

Leeftijd: 6+
Duur: 2u

 

Bonte beestjes (€ 49)

Verven met papier? Ja, dat kan! Met een heleboel stukjes mooi gekleurd dun papier maak je laag voor laag een mooi kunstwerkje. Zo leuk dat je het gemaakte diertje als sleutelhanger altijd bij je wilt houden!

Leeftijd: 6+
Duur: 2u

 

Kleurrijke dromenvanger (€ 45)

Kun je een droom vangen? In de indianencultuur zorgen dromenvangers ervoor dat alle nachtmerries gevangen worden. Met een beetje touw, parels en een metalen ring kun je er zelf eentje maken en krijg je al heel wat dromen te pakken.

Leeftijd: 10+
Duur: 2u

 

Beeldhouwer voor één dag (€ 45)

Experimenteer als een echte beeldhouwer. Nee, niet met marmer, maar met speksteen. Dat is zacht en te bewerken tot een mooi, glad en glanzend resultaat. Je kunt van je steen een voelsteen maken of een hanger zodat je je eigen beeldhouwwerkje overal bij je kunt houden.

Leeftijd: 8+
Duur: 2u30

 

Magische krimpsels (€ 50)

Hou je van toveren? Hou je dan vast voor een dosis spektakel! Teken en kleur je eigen creatie op Shrinklepapier, bak het in de oven en laat je verrassen door deze magische krimpfolie!
Het resultaat is een coole sleutelhanger.

Leeftijd: 6+
Duur: 2u

 

Knuffelige spookjes (€ 35)

Het spookt, het spookt, het spookt, jaja… wie zou dat zijn? Rara. Teken spookachtige figuren die je vervolgens leven inblaast door er knuffels van te maken.
Je kiest zelf of je een sleutelhanger, magneet of broche maakt.

Leeftijd: 8+
Duur: 2u

 

Fimo pennen (€ 40)

Ga mee naar de wereld van aaa, bee en see.
Ontwerp een eigen pen waarmee je nadien natuurlijk echt kunt schrijven. Met Fimoklei vorm je een pen om tot je eigenste mooiste schrijfstok. Wordt het een kleurrijke zuurtjespen?
Of een stoere safaripen?

Leeftijd: 6+
Duur: 2u30

 

Romantische roosjes (€ 30)

Met rode Fimoklei boetseer je kleine roosjes. Tijdens het bakken rijg je kralen tot een mooie armband waaraan je nadien ook je roosje bevestigt. Je zal pronken met je hippe armband.

Leeftijd: 10+
Duur: 2u

 Jouw gegevens

Jouw feestwensen

* Verplichte velden

Nieuwsbrief