creatief knutselen

Praktische info over de workshops

Wat breng je mee?

Print je inschrijvingsbewijs af en breng het mee. Zowel in de folder als op onze webshop vind je op de pagina van de workshop een lijstje met wat je moet meebrengen. Alle materialen zijn ook te koop in De Banier. Als je dit niet kunt lezen zonder leesbril, vergeet hem dan niet.

Inschrijven

Inschrijven voor onze workshops kan via debanier.be/workshops. Je betaalt op een veilige manier via MultiSafepay. Je plaats wordt na betaling onmiddellijk gereserveerd. Inschrijven in onze winkels blijft mogelijk. Ook daar betaal je meteen en wordt je plaats onmiddellijk gereserveerd.

Wie kan inschrijven?

  • De workshops voor kleine kunstenaars richten zich naar kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Volwassenen (ouders) kunnen er niet aan deelnemen.
  • De workshops voor kunstige jongeren richten zich naar tieners van 10 tot en met 16 jaar. Volwassenen (ouders) kunnen er niet aan deelnemen.
  • De workshops voor grote artiesten richten zich naar volwassenen vanaf 17 jaar.
  • De duoworkshops richten zich naar duo's van één volwassene samen met één kind.

Annuleringsvoorwaarden

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kan deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar ateljeebanjee@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer en de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor kinder-, jongeren- en duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier heeft het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief