creatief knutselen

Praktische info over de workshops

Kom op tijd: graag tien minuten voor aanvang. Zo kan de workshop stipt starten.

Inschrijven

Inschrijven voor onze workshops kan via debanier.be/workshops. Je betaalt op een veilige manier via MultiSafepay. Je plaats wordt na betaling onmiddellijk gereserveerd. Inschrijven in onze winkels blijft mogelijk. Ook daar betaal je meteen en wordt je plaats onmiddellijk gereserveerd.

Wie kan inschrijven?

  • Workshops voor volwassenen: iedereen vanaf 17 jaar.
  • Duoworkshops: duo's van één volwassene samen met één kind (vanaf 6 jaar)

Wat breng je mee?

Print je inschrijvingsbevestiging af en breng deze mee. Breng de nodige materialen mee voor de workshop die je gaat volgen: zowel in de folder als op onze webshop vind je op de pagina van de workshop een lijstje met wat je moet meebrengen. Alle materialen zijn ook te koop in De Banier. Beschik je nog niet over het nodige materiaal, dan kun je de dat op de dag van de workshop aankopen met 10% korting (op vertoon van je inschrijvingsbevestiging).

Als extraatje krijg je op aankopen van workshopmateriaal op de dag van de workshop 10% korting tot 14 dagen na afsluiting van de workshop. Let wel: dit aanbod is éénmalig en niet cumuleerbaar met andere kortingen.
Deze en bovenstaande korting is geldig vanaf februari 2017 (inschrijvingen workshops voorjaar 2017)!

Annuleringsvoorwaarden

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kunt deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar workshops@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer, de winkel en de naam van de workshop.

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

  • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
  • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

De Banier hehoudt het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.

Nieuwsbrief