VACATURE: flexibele verkoper (m/v/x)

DE BANIER LEUVEN zoekt een flexibele verkoper (m/v/x)

 

 

  

 

De Banier is dé creativiteitswinkel bij uitstek en het commercieel uithangbord van Chirojeugd Vlaanderen. Voor onze winkel in Leuven zijn we op zoek naar een verkoopassistent om de vaste verkoopsters te ondersteunen in hun functie.

Heb je oog voor een nette presentatie van onze artikelen? Ben je een harde werker? Ben je correct in kassawerk? Adviseer je graag klanten tijdens hun keuze? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 

WANT JIJ ... 

... bent collegiaal en teamgericht.

... houdt van ons assortiment. ... bent loyaal, discreet en betrouwbaar. Je hebt er geen probleem mee om taken te krijgen. 

... weet van aanpakken en je kan je flexibel opstellen. Zowel in de week als in het weekend. 

 

WIJ BIEDEN ...

Een leuk team met enthousiaste collega’s.

Een goede verloning en een volledige terugbetaling openbaar vervoer woon- werkverkeer en/of een fietsvergoeding.

Een tewerkstelling met dagcontracten, waarvan enkele inwerkdagen in het voorjaar. Je wordt vaker ingepland vanaf zomer 2019.

Mail je CV en motivatie naar leuven@debanier.be of geef dit af in de winkel: J.P. Minckelersstraat 29, 3000 Leuven t.a.v. Lien Larosse.

Iedereen is welkom om te solliciteren bij De Banier, ongeacht origine, diploma, leeftijd of beperking. Voor deze functie zoeken wij geen jobstudent.

Wij selecteren zo snel mogelijk de meest geschikte kandidaat.

 

 

Je cv en brief of mail worden mogelijk vijf jaar bijgehouden door de personeelsdienst in functie van een werfreserve. De selectiecommissie krijgt inzage voor de duur van de aanwervingsprocedure. Daarna hebben enkel de personeelsdienst en de directie nog toegang. Met vragen over die bewaartermijn of je privacy kun je terecht bij Bart Boone (privacy@chiro.be).