Eco?Logisch!

We bekeken onze pakjesfolder door een groene bril en vonden een overvloed aan ecogeschenken.

Dit zijn onze 9 leukste duurzame cadeau's:

1) 50 natuurexperimenten om zelf te ontdekken

Het avontuur ligt aan je voeten, dus trek je laarzen aan en begin aan een spannende reis in de wereld van de bloemen en insecten!

2) Knutselset papier scheppen

   

Maak je eigen papier met behulp van papierpulp en een schepraam. Personaliseer het met gedroogde lavendel. Zo wordt een handgeschreven brief nog persoonlijker.
Zie ook de tips van Nonkel Fons

3/ De ijscowagen van Biobuddi

        

Hmmm, ijsjes! Lekker spelen met degelijke blokjes uit Nederland, 100% bio, gemaakt uit de restanten van suikerrietplanten.

4) Eveneens van Biobuddi: startset pixelen eekhoorn

     

Degelijk materiaal uit Nederland, 100% bio, gemaakt uit de restanten van suikerrietplanten. Deze startset bevat 1517 onderdelen.

5) Pyrograveur met 5 punten

Met dit houtbrandapparaat kan je zelf houten voorwerpen personaliseren.
Zie ook de tips van Nonkel Fons

6) Houten scheerset

       

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier en is geproduceerd op een ecologisch vriendelijke manier. Voel je lekker groot en stoer met deze scheerset!

7) Stapelspel balancerende boot

    

Het gekende stapelspel in een duurzaam jasje. Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar ecologisch verantwoord speelplezier en werkt met restmateriaal van rubberboomplantages.

8) 2 koffiebekers in email

Twee kleine koffiebekers (120 ml) in stevig email voor de avontuurlijke koffieliefhebber. Met de tekst 'Seize the Day' en 'Carpe Diem'.
Zie ook de tips van Nonkel Fons

9) Vijfdelige set autootjes

De klassieke wagentjes van Miniland worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen uit dennenvezels. Dit leuke didactische speelgoed stimuleert peuters en kleuters en brengt hen de eerste stappen bij naar naar verkeersveiligheid. Een robuust, duurzaam en hygiënisch ontwerp, met zeer veilige niet-verwijderbare wielen en zeer sterke assen. In deze 5-delige set zitten een racewagen, personenwagen, kraanwagen, kipwagen en hulpvoertuig.
Ontdek meer acties