In de kijker: Loco Coco Nuts

Actieprijs*: 22 euro

Normale prijs: 29,95 euro

Voor wie Cards Against Humanity kent, gaat dit spel enorm vertrouwd aanvoelen. Loco Coco Nuts is immers de Nederlandstalige versie van het gekende partyspel. Wie dus geen krak is in de taal van Shakespeare, kan vanaf nu ook lachen, gieren en brullen met de absurde situaties.

Toen we het spel de eerste keer speelden, vreesden we een beetje dat deze Nederlandstalige versie een flauw afkooksel van het origineel zou zijn. Al vlug werd het tegendeel bewezen en lag heel onze bende krom van het lachen. Een aanrader dus!

Het spelidee is erg éénvoudig en behoeft weinig uitleg. Het doel is om de leukste en gekste woordcombinaties te maken. Iedere speler heeft 11 witte woordkaarten in zijn hand. De speler die het vorige rondje won, neemt een blauwe kaart van de stapel en leest ze voor. Op de blauwe kaarten staat telkens een zin waarin een of meerdere woorden ontbreken. De andere spelers kiezen vervolgens een witte kaart uit hun hand en trachten de leukste en gekste combinatie te maken. De voorlezer bepaalt wie daar het best in slaagde en dus de blauwe kaart of het punt wint.

Het spel bevat 132 blauwe kaarten met een invulzin en 456 witte woordkaarten.  Vind je de witte kaarten niet stout of origineel genoeg? Geen probleem! Met de 12 meegeleverde blanco kaarten kan je al starten met het toevoegen van eigen woorden of situaties.

Afijn, wees geen Loco Coco Nuts en ren naar De Banier om dit voordeelspel in jouw collectie op te nemen.

Wil je alvast een voorsmaakje? 

Jo Sels

Geronimo Games | 3 tot 12 spelers vanaf 16 jaar

*Deze actie is geldig van 01/0672020 tot en met 31/08/2020 en zolang de voorraad strekt!