Coronamaatregels in de winkels (vanaf 26 april 2021)

Onze winkels

Winkelen in coronatijden, het is eens wat anders. We zijn blij jullie te mogen verwelkomen in onze winkels. Samen staan we sterk tegen de verspreiding van Covid-19. Wij houden ons aan de veiligheidsvoorschriften. U ook?

Aangepaste openingsuren

De Banier Aalst, Brugge, Gent, Heist o/d Berg, Leuven, Mechelen, Roeselare, Sint-Niklaas en Turnhout:

maandag-zaterdag: 10 - 13 uur en 13.30 - 18 uur

zondag: gesloten 

De Banier Antwerpen en Hasselt:

maandag-vrijdag: 10 - 13 uur en 13.30 - 18 uur

zaterdag: 10 - 13 uur en 13.30 - 17 uur

zondag: gesloten

Gelieve deze regels te respecteren tijdens het winkelen

 

 

Workshops

Door de actieve circulatie van het coronavirus, heeft De Banier besloten om haar workshops uit te stellen tot einde juni 2021.

Door de coronacrisis blijven de deuren van onze workshopruimten noodgedwongen gesloten. De huidige maatregelen laten het niet toe om in groep een creatieve activiteit uit te oefenen. Misschien na een volgende overlegcomité, wie weet? Maar de onzekerheid van het telkens afwachten en opnieuw organiseren vraagt zeer veel tijd en energie.  

Met heel veel spijt moeten we ons aanbod daarom even on hold zetten. Alle geplande workshops tot en met einde juni 2021 worden uitgesteld of geannuleerd. 

Achter de schermen bereiden we intussen alles voor om, volledig coronaproof uiteraard, te herstarten. Van zodra het kan, rollen we opnieuw de rode loper uit: voor jou als deelnemer, voor de lesgeefsters en lesgevers, voor de enthousiaste duo’s. We werken aan een najaar om 'U' tegen te zeggen! Een najaar vol creatieve workshops maar vooral een najaar vol creatieve goesting! 

Dank voor je begrip. Wij geven niet op. Geef ons ook niet op.  

Hou vol!