de pakjesfolder van Nonkel Fons

We vroegen aan nonkel Fons om de pakjesfolder van De Banier te bekijken en pakjes te kiezen voor de hele familie. We hadden 5 of 6 tips gevraagd, maar hij was zo enthousiast en heeft 11 geschenken gekozen. Dit is zijn keuze:

 

De fashion spray set van Marabu vind ik echt ideaal voor mijn tienernichtje Mira. Die is bezig met mode en vindt batikken erg fijn. Dat lijkt me dus een geschikt geschenk.

   

De pyrograveur zou ik kopen voor mijn iets oudere neef Joran. Die is Chiroleider en gaat het supertof vinden om allerlei dingen in hout te branden. Ik zie hem daar wel kampaandenkens met maken.

Onze Willem heeft 2 jaar geleden, net voor corona, een kindje gekregen. Ik denk dat we de toekomstige kleuter wel plezier doen met een vormenstoof in de vorm van een brandweerwagen.

Tante Mie is altijd creatief geweest en schrijft graag brieven. De set om zelf papier te scheppen gaat zij zeker appreciëren en haar doen terugdenken aan vroeger.

    

Voor opa denk ik aan het spel ‘In de palm van je hand’. Opa vertelt graag verhalen en speelt regelmatig spelletjes met de kleinkinderen. Dit fantasie- en raadspel is zeker iets voor hem.

   

Nonkel Fred is geen fuifbeest, maar een panoramapuzzel van een VW-busje is een goed cadeau want hij heeft wel een boontje voor speciale auto’s.

Jan, het zoontje van tante Mie, gaat al een paar jaar naar de tekenacademie. Hem wil ik graag de Ecoline brushpenset schenken. Met die set kan je schrijven, aquarellen of inkleuren. Daar gaat hij zeker toffe dingen mee maken. Ik kijk al uit naar het resultaat.

Met Max, het nieuw lief van de Joran, heb ik nog een eitje te pellen. Het vorige familiefeest hadden we een pittige discussie over de staatshervorming en de Belgische politiek. Om hem wat te triggeren, geef ik Dobble – België. Hij gaat de knipoog zeker grappig vinden.

    

Ons Janet is een avontuurlijke backpacker. De espresso set voor een koffie, kruidenthee of warme choco met de tekst ‘Carpe Diem’ is zeker een schot in de roos.

De zussen Olivia en Amelie krijgen elk een Tombow watercolouring set. Die zijn beiden erg creatief. De ene krijgt de ‘floral’ kleuren en de andere de ‘greenery’. Zo kunnen ze eens ruilen of beide sets samen gebruiken. De artistieke resultaten kan ik zien via de Instagramaccount van mijn dochter. Zo blijf ik bij met wat er in de familie gebruikt. En die beide setjes zijn trouwens aan korting en je krijgt er aquarelpapier bij.

De oudste van onze Willem, Lieke, gaat naar de laatste kleuterklas. Zij krijgt de Chunky kleurpotloden. Dat zijn niet alleen kleurpotloden, maar ook waskrijtjes en aquarelpotloden. Naast kleuren, kan je er ook mee verven, op donkere achtergronden tekenen en zelfs op ramen! De actieprijs deed me helemaal overstag gaan. Misschien koop ik dat ook nog voor de buurtkinderen.

Wat een fijne folder trouwens. Ik wist niet dat De Banier zo veel verschillende spullen had. En daar zijn echt originele dingen bij!

Hoogachtend,
Nonkel Fons