Tutorial Tuesday

 

 

 

 

 

 

Dinsdag 21 juli is het zover! Na het succes van de eerste editie in Nederland is het tijd voor Tutorial Tuesday Vlaanderen!

Vier weken lang, elke dinsdag om 20.00 uur, een workshop gegeven door talent uit België én Nederland!

Ga samen met Cynthia Vertessen (Studio Vertess), Christina De Witte (Chrostin), Carla Kamphuis en Karin Luttenberg (Paperfuel) aan de slag met de producten van Edding en maak de mooiste creaties.

Je volgt de workshop vanuit je huis, tuin of vakantiebestemming, maar je doet de workshop online samen met verschillende mensen uit België en Nederland. Want samen is natuurlijk leuker dan alleen! Elke workshop duurt ongeveer een uur en gedurende de workshop is er ruimte voor vragen.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt hier alle informatie over Tutorial Tuesday Vlaanderen!

 

Workshops:

Cynthia Vertessen

Workshop: Joyful mugs, 21 juli - 20u

Al eens van pointillisme gehoord? Het is een creatieve manier waarbij je al stippend een woord of letter gaat vormen. Tijdens deze online workshop gaan we aan de slag met porseleinstiften, in je favoriete kleur naar keuze! En voor de liefhebbers komen er ook nog leuke versieringen aan bod.

@studiovertess

Carla Kamphuis

Workshop: Colour happy home 2.0, 28 juli - 20u

Tijdens de workshop Colour Happy Home legt Carla je stap voor stap uit hoe jij een kleurrijk huisportret kunt maken. Samen met Carla zet je de juiste compositie op papier en leer je met verschillende technieken werken. Eén ding is zeker: jouw huisportret wordt uniek!

@carlakamphuis

Karin Luttenberg

Workshop: Snailmail lover, 4 augustus - 20u

In deze periode worden er zoveel meer kaarten verstuurd! En daarom gaat Karin samen met jou aan de slag om enveloppen te voorzien van grappige illustraties. Karin laat je zien hoe je op een gemakkelijke manier de meest grappige enveloppen kunt maken.

@paper_fuel

Christina De Witte

Workshop: Totebag Doodling, 11 augustus - 20u

Een totebag (canvaszak) is handig, licht en beter voor het milieu dan die plastic zakjes. Hoe leuk zou het zijn dat je je eigen, gepersonaliseerde versie zou hebben? Chrostin legt uit hoe je zelf aan de slag kan gaan, tekentalent hebben is helemaal niet vereist!

@chrostin 

Het Tutorial Tuesday pakket:

Voor maar € 85 krijg je maar liefst 4 workshops van de bekendste creatievelingen van België en Nederland en daarbij ontvang je ook nog eens een pakket boordevol materiaal t.w.v. € 125!

Bij de aankoop van dit pakket schrijf je je meteen in voor de 4 online workshops van Cynthia Vertessen (Studio Vertess), Christina De Witte (Chrostin), Carla Kamphuis, en Karin Luttenberg (Paperfuel).

De producten in het pakket helpen je de gewenste resultaten te behalen tijdens de workshop,. Onze 4 lesgevers gaan aan de slag met dezelfde materialen. En daarnaast zijn ze ook een mooie aanvulling van je hobbymateriaal.

 

Inhoud van het Tutorial Tuesday-pakket:

Tutorial Tuesday Vlaanderen pakket

 
-       Edding Colour Happy Big Box
-       Tombow Pencil HB 1 st.
-       Edding DR20 Eraser
-       Edding Profipen 1800 0.7 zwart
-       Edding Porcelain brushpen cool col.
-       Edding Textielmarkers warme kleuren
-       Edding Textielstiften warme kleuren
-       Bristol papier
-       Een porseleinen mok
-       Een canvas tas
-       C6 enveloppen wit