Zin om een kinderfeestje te organiseren ...

en je zoekt een leuke, creatieve activiteit?

Dan is 'Feest - in een - doos' de ideale oplossing. Met deze doos vol knutsel- en feestmateriaal voor tien kinderen kun je zelf een creatief feestje organiseren. Wat zit erin?

  • uitnodigingen
  • vlaggenlijn
  • feesthoedjes
  • ballonnen
  • knutselmateriaal
  • complete handleiding
  • cadeautje voor de jarige

Aan de hand van de duidelijke handleiding begeleid je zelf de kinderen tijdens het knutselen. Een overzicht van de feestdozen vind je verderop.

 

De feestdozen

Een goed gevulde doos voor een creatief kinderfeestje, verpakt in een mooie herbruikbare blikken doos.

 

 

Leeftijd: 8+

Magische dierendiadeem (€ 55)

Ben je een glitterstrooiende eenhoorn, een vuurspuwende hoorndraak of een tijdreizende halve tweehoorn? Met vilt en pluimpomponnetjes kan werkelijk alles. Wat zijn jouw magische krachten?

 

 

 

Leeftijd: 8+

Boho dromenvanger (€ 65)

Alleen nog maar goede dromen? Dat kan met deze hippe dromenvanger. Met parels, katoenkoord en wol maak je je eigen dromenvanger, die alle nare dromen vangt.

 

 

 

Leeftijd: 6+

Emoji pins (€ 38)

Maak pins van al je favoriete emoji’s, kortom, van alles wat je zou texten naar je beste vriend(in). Deze maak je niet voor op je gsm maar om op je vestje of je (boeken)tas te hangen. En waarom niet: eentje voor jezelf en eentje voor je BFF?

 

 

 

Leeftijd: 6+

Doosje vol geluk (€ 50)

Een speelse zoektocht naar geluk. Met houtpulp maken we alvast een doosje om je gelukkige vondsten in te bewaren. Je kiest zelf of je een coole schatkist of een schattig juwelenkistje maakt. Alvast veel geluk!

 

 

fimo pennen

 

Leeftijd: 6+

Fimo pennen (€ 40)

Ga mee naar de wereld van aaa, bee en see. Ontwerp een eigen pen waarmee je nadien natuurlijk echt kunt schrijven. Met Fimoklei vorm je een pen om tot je eigenste mooiste schrijfstok. Wordt het een kleurrijke zuurtjespen? Of een stoere safaripen?