Duo's

De Banier heeft verschillende leuke duo-workshops, waar kinderen (vanaf 6 jaar) samen met een ouder, tante, nonkel, grootouder, ... kunnen komen proeven van creatieve technieken. Tijdens de workshop worden jullie begeleid door een professionele lesgever met kennis van zaken. Al het benodigde materiaal is aanwezig, tenzij anders vermeld.
Zijn jullie ervaren talenten of eerder beginners met goesting? Jullie gaan hoe dan ook naar huis met een leuk eindresultaat! En als extraatje schenken wij na de gevolgde workshop een kortingkaartje van 10% op creatieve materialen in De Banier.

Duo's

3 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Duoworkshop (s)Toffe(n) tassen
  Duoworkshop (s)Toffe(n) tassen
  Wil je graag eens samen aan de slag met textielverf maar weet je niet goed hoe je daaraan moet beginnen, dan is dit een ideaal start-to-textielverf-projectje.

  Gezellig samen printen met gelplaten, samen creatief bezig zijn met letters, stencils en textielverf. De ideale totebag voor een dagje shoppen of om je turnspullen in te bewaren of ... Kies zelf maar! Lees verder
  Vanaf € 45,00 Incl. BTW
 2. Duoworkshop Creatief met letters
  Duoworkshop Creatief met letters
  Pennen, potloden en verfjes in de aanslag! Leer de leukste fantasieletters schrijven: regenboogletters, harige letters, takkenletters, enz.

  Combineer dat met verf, met grappige doedels, met mooie tekeningetjes, met een magische letter-verdwijntruc, met een gouden toets, ... en dat op kaartjes, een schriftje en zelfs keien.

  Kortom: maak er samen een feest van, een letterfeestje. Lees verder
  Vanaf € 45,00 Incl. BTW
 3. Duoworkshop Curiositeitenkabinet
  Duoworkshop Curiositeitenkabinet
  Als een echte paleontoloog, geoloog of antropoloog beeldhouwen we zelf onze schelpen, fossielen, schedels of kevers voor in verzamelkistjes, stolpen of om op te hangen aan de muur.

  Zelfgemaakt moois om te verzamelen of om tentoon te stellen: kortom, de start van je eigen natuurhistorisch museum. Lees verder
  Vanaf € 45,00 Incl. BTW

3 resultaten

Van hoog naar laag sorteren