Duo's

De Banier heeft verschillende leuke duo-workshops, waar kinderen (vanaf 6 jaar) samen met een ouder, tante, nonkel, grootouder, ... kunnen komen proeven van creatieve technieken. Tijdens de workshop worden jullie begeleid door een professionele lesgever met kennis van zaken. Al het benodigde materiaal is aanwezig, tenzij anders vermeld.
Zijn jullie ervaren talenten of eerder beginners met goesting? Jullie gaan hoe dan ook naar huis met een leuk eindresultaat! En als extraatje schenken wij na de gevolgde workshop een kortingkaartje van 10% op creatieve materialen in De Banier.

COVID-19 & WORKSHOPS UPDATE:
on hold tot einde juni '21!

Door de coronacrisis blijven de deuren van onze workshopruimten noodgedwongen gesloten. De huidige maatregelen laten het niet toe om in groep een creatieve activiteit uit te oefenen. Misschien wel in maart, misschien wel in april, misschien wel in mei,…. Misschien na een volgend Overlegcomité, wie weet? Maar de onzekerheid van het telkens afwachten en opnieuw organiseren vraagt zeer veel tijd en energie. Met heel veel spijt moeten we ons aanbod daarom even on hold zetten. Alle geplande workshops tot en met einde juni 2021 worden uitgesteld naar het najaar.

Achter de schermen bereiden we intussen alles voor om, volledig coronaproof uiteraard, te herstarten. Van zodra het kan, rollen we opnieuw de rode loper uit: voor jou als deelnemer, voor de lesgeefsters en lesgevers, voor de enthousiaste duo’s. We werken aan een najaar om U tegen te zeggen! Een najaar vol creatieve workshops met misschien al eens een digitale workshop voordien maar vooral een najaar vol creatieve goesting!

Dank voor je begrip. Wij geven niet op. Geef ons ook niet op.

Hou vol!

Het Banierteam

Vragen over jouw tegoedbon?

Duo's

Geen producten gevonden voor deze selectie.