Duo's

De Banier heeft verschillende leuke duo-workshops, waar kinderen (vanaf 6 jaar) samen met een ouder, tante, nonkel, grootouder, ... kunnen komen proeven van creatieve technieken. Tijdens de workshop worden jullie begeleid door een professionele lesgever met kennis van zaken. Al het benodigde materiaal is aanwezig, tenzij anders vermeld.
Zijn jullie ervaren talenten of eerder beginners met goesting? Jullie gaan hoe dan ook naar huis met een leuk eindresultaat! En als extraatje schenken wij na de gevolgde workshop een kortingkaartje van 10% op creatieve materialen in De Banier.

Duo's

Filteren
Selectie verfijnen
Eenheidsprijs
-

3 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Duoworkshop punikken en pompons
  Duoworkshop punikken en pompons
  Punniken ouderwets? Echt niet!
  Check deze zelfgemaakte woorden om op te hangen of leuke draadfiguren maar eens. En dat kun jij ook! Kom met z’n tweetjes gezellig samen creatief genieten. Lees verder
 2. Duoworkshop So(ap) much fun
  Duoworkshop So(ap) much fun
  Maak samen te gekke zeepjes: in de vorm van donuts met parelglazuur en hagelslag, Engelse drop, kleine snoepjes en ook nog zeep met een verrassing in!
  Ze zien er dan wel uit om op te eten, maar pas op, dat zijn ze niet!

  Leuk als (fop)cadeautje;-) of gewoon voor jezelf. Lees verder
  Vanaf € 45,00 Incl. BTW
 3. Duoworkshop Creatief met letters
  Duoworkshop Creatief met letters
  Pennen, potloden en verfjes in de aanslag! Leer de leukste fantasieletters schrijven: regenboogletters, harige letters, takkenletters, enz.

  Combineer dat met verf, met grappige doedels, met mooie tekeningetjes, met een magische letter-verdwijntruc, met een gouden toets, ... en dat op kaartjes, een schriftje en zelfs keien.

  Kortom: maak er samen een feest van, een letterfeestje. Lees verder
  Vanaf € 45,00 Incl. BTW

3 resultaten

Van hoog naar laag sorteren