Duo's

De Banier heeft verschillende leuke duo-workshops, waar kinderen (vanaf 6 jaar) samen met een ouder, tante, nonkel, grootouder, ... kunnen komen proeven van creatieve technieken. Tijdens de workshop worden jullie begeleid door een professionele lesgever met kennis van zaken. Al het benodigde materiaal is aanwezig, tenzij anders vermeld.
Zijn jullie ervaren talenten of eerder beginners met goesting? Jullie gaan hoe dan ook naar huis met een leuk eindresultaat! En als extraatje schenken wij na de gevolgde workshop een kortingkaartje van 10% op creatieve materialen in De Banier.

COVID-19 & WORKSHOPS UPDATE:
on hold tot einde juni '21!

Door de coronacrisis blijven de deuren van onze workshopruimten noodgedwongen gesloten. De huidige maatregelen laten het niet toe om in groep een creatieve activiteit uit te oefenen. Misschien wel in maart, misschien wel in april, misschien wel in mei,…. Misschien na een volgend Overlegcomité, wie weet? Maar de onzekerheid van het telkens afwachten en opnieuw organiseren vraagt zeer veel tijd en energie. Met heel veel spijt moeten we ons aanbod daarom even on hold zetten. Alle geplande workshops tot en met einde juni 2021 worden uitgesteld naar het najaar.

Achter de schermen bereiden we intussen alles voor om, volledig coronaproof uiteraard, te herstarten. Van zodra het kan, rollen we opnieuw de rode loper uit: voor jou als deelnemer, voor de lesgeefsters en lesgevers, voor de enthousiaste duo’s. We werken aan een najaar om U tegen te zeggen! Een najaar vol creatieve workshops met misschien al eens een digitale workshop voordien maar vooral een najaar vol creatieve goesting!

Dank voor je begrip. Wij geven niet op. Geef ons ook niet op.

Hou vol!

Het Banierteam

Vragen over jouw tegoedbon?

Duo's

Filteren
Selectie verfijnen
Datum
Locatie
Eenheidsprijs
-

4 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Duoworkshop Papierscheppen
  Duoworkshop Papierscheppen
  Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter ... samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan is deze duo-workshop* ideaal: samen papierscheppen!

  Handgeschept papier maken is een creatief proces dat je in deze workshop samen beleeft: het scheppen – het kleuren van je papier – het werken met zaden, gedroogde bloemblaadjes, confetti, knipsels,… – reliëf of tekst in je papier brengen. Je gaat naar huis met zelfgemaakt groeipapier, kaarten of briefpapier om na het drogen thuis te gebruiken, om cadeau te geven, om notitieboekjes van te maken of om lieve kaartjes of brieven op te schrijven. Lees verder
  Vanaf € 55,00 incl. BTW
 2. Duoworkshop Resin letters
  Duoworkshop Resin letters
  Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter ... samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan is deze duo-workshop ideaal: samen resin gieten!

  Samen met resin aan de slag om een letter-sleutelhanger of een letter-kaartenhouder te maken. En hoe maak je nu zelf mooie vormpjes om in te gieten? Droogbloemetjes, glitters en goud maken je knutselwerkjes helemaal blingbling en hip!
  Leuk om samen te experimenteren. Lees verder
  Vanaf € 55,00 incl. BTW
 3. Duoworkshop inDRUKwekkende T-shirts
  Duoworkshop inDRUKwekkende T-shirts

  Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter ... samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan is deze duo-workshop* ideaal: samen zeefdrukken!

  Een duo-T-shirt drukken, hoe tof is dat! Leer alles over hoe je samen op een eenvoudige manier via stencildruk een eigen ontwerp op textiel kan zeefdrukken. We drukken op een T-shirt van jezelf dat een make-over kan gebruiken (of een nieuw). Breng dus voor elk van beiden een T-shirt mee. Tip: kies lichtgekleurde stukken. Op donkere stoffen dekt de inkt minder goed.

  Lees verder
  Vanaf € 49,00 incl. BTW
 4. image
  Duoworkshop Grimeren
  Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter ... samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan is deze duo-workshop* ideaal: samen grimeren!

  Kinderen vinden het geweldig om geschminkt te worden maar ze willen zelf ook weleens graag het penseel vasthouden.
  Tijdens deze duo-workshop leer je allebei de basistrucjes van grimeren. We oefenen een aantal basistechnieken en penseelstreken op onszelf en op elkaar.

  Kortom: geniet samen van dit kleurrijk schminkfeestje. Selfie time! ;-) Lees verder
  Vanaf € 49,00 incl. BTW

4 resultaten

Van hoog naar laag sorteren