Duo's

De Banier heeft verschillende leuke duo-workshops, waar kinderen (vanaf 6 jaar) samen met een ouder, tante, nonkel, grootouder, ... kunnen komen proeven van creatieve technieken. Tijdens de workshop worden jullie begeleid door een professionele lesgever met kennis van zaken. Al het benodigde materiaal is aanwezig, tenzij anders vermeld.
Zijn jullie ervaren talenten of eerder beginners met goesting? Jullie gaan hoe dan ook naar huis met een leuk eindresultaat! En als extraatje schenken wij na de gevolgde workshop een kortingkaartje van 10% op creatieve materialen in De Banier.

COVID-19 & WORKSHOPS UPDATE:
on hold tot einde juni '21!

Door de coronacrisis blijven de deuren van onze workshopruimten noodgedwongen gesloten. De huidige maatregelen laten het niet toe om in groep een creatieve activiteit uit te oefenen. Misschien wel in maart, misschien wel in april, misschien wel in mei,…. Misschien na een volgend Overlegcomité, wie weet? Maar de onzekerheid van het telkens afwachten en opnieuw organiseren vraagt zeer veel tijd en energie. Met heel veel spijt moeten we ons aanbod daarom even on hold zetten. Alle geplande workshops tot en met einde juni 2021 worden uitgesteld naar het najaar.

Achter de schermen bereiden we intussen alles voor om, volledig coronaproof uiteraard, te herstarten. Van zodra het kan, rollen we opnieuw de rode loper uit: voor jou als deelnemer, voor de lesgeefsters en lesgevers, voor de enthousiaste duo’s. We werken aan een najaar om U tegen te zeggen! Een najaar vol creatieve workshops met misschien al eens een digitale workshop voordien maar vooral een najaar vol creatieve goesting!

Dank voor je begrip. Wij geven niet op. Geef ons ook niet op.

Hou vol!

Het Banierteam

Vragen over jouw tegoedbon?

Duo's

Filteren
Selectie verfijnen
Datum
Locatie
Eenheidsprijs
-

5 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Duoworkshop Oldschool gommetjes
  Duoworkshop Oldschool gommetjes
  Ken je dat, potloden met zo van die leuke gommetjes aan de achterkant? En wat als je nu eens je eigen potlood-met-achterkant-gommetje kunt maken? En ook nog een bijpassend gommetje voor aan je pennenzak. En als klap op de vuurpijl maak je nog een pennenzak!

  Maak tijdens deze duo-workshop samen een eigen setje om mee naar school te nemen of om thuis te gebruiken. Lees verder
  Vanaf € 45,00 incl. BTW
 2. Duoworkshop Mozaïek
  Duoworkshop Mozaïek

  Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter ... samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan is deze duo-workshop ideaal: samen mozaïeken!

  Kies je favoriete Space Invader om een houten kistje te bekleden met pixels … euhm … met mozaïeksteentjes dus.

  Maak je eigen herinneringskistje om brieven, kaartjes, foto’s, originele vondsten of kleine cadeautjes in te bewaren.
  Met wie wil jij samen (spacey) herinneringen maken?

  Lees verder
  Vanaf € 45,00 incl. BTW
 3. Duoworkshop Houtbranden
  Duoworkshop Houtbranden
  Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter ... samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan is deze duo-workshop ideaal: samen houtbranden!

  Met houtbranden, ook wel pyrograveren genoemd, tover je met een hete pen een tekening of een stukje tekst op een houten ondergrond. Samen je eigen sleutelhangers en ophanghaken branden: mooi om in je kamer te hangen of om cadeau te doen. Kortom: deze stoere duo- workshop kan niet anders dan leuk worden.

  Lees verder
  Vanaf € 45,00 incl. BTW
 4. Duoworkshop Grimeren
  Duoworkshop Grimeren
  Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter ... samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan is deze duo-workshop ideaal: samen grimeren!

  Kinderen vinden het geweldig om geschminkt te worden maar ze willen zelf ook weleens graag het penseel vasthouden.
  Tijdens deze duo-workshop leer je allebei de basistrucjes van grimeren. We oefenen een aantal basistechnieken en penseelstreken op onszelf en op elkaar.

  Kortom: geniet samen van dit kleurrijk schminkfeestje. Selfie time! ;-) Lees verder
  Vanaf € 45,00 incl. BTW
 5. Duoworkshop So(ap) much fun
  Duoworkshop So(ap) much fun
  Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter ... samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan is deze duo-workshop* ideaal: samen zeepjes maken!

  Maak samen te gekke zeepjes: in de vorm van donuts met parelglazuur en hagelslag, Engelse drop, kleine snoepjes en ook nog zeep met een verrassing in!
  Ze zien er dan wel uit om op te eten, maar pas op, dat zijn ze niet!

  Leuk als (fop)cadeautje;-) of gewoon voor jezelf. Lees verder
  Vanaf € 45,00 incl. BTW

5 resultaten

Van hoog naar laag sorteren