Duurzaam speelgoed en creatieve materialen

Het is weer tijd voor onze nieuwe pakjesfolder!

 

Onze leukste creatieve producten, spellen en speelgoed in een handig boekje. Inclusief knutseltip en kleurwedstrijd.

Je kan hem ophalen in een van onze winkels.
Of we bezorgen hem via je webshopbestelling of na een mailtje aan hallo@debanier.be.

Maar ook met ons digitale exemplaar geraak je wegwijs in onze producten. Klik op het 'link' symbool bij de producten en je zit meteen op de juiste pagina op onze website. De kleurplaten van de kleurwedstrijd kan je zo ook apart downloaden.

 

Veel plezier!

De Banier, duurzaam speelgoed en creatieve materialen.

 

 

Kleurwedstrijd

Bij De Banier inspireren we je graag om creatief te zijn. Daarom hebben we enkele opdrachten bedacht waarmee je zelf aan de slag kunt gaan met verschillende materialen. Haal dus snel je (vinger)verf, kleurpotloodjes en stiften boven en laat je gaan!

Wij zijn natuurlijk reuzebenieuwd naar het resultaat! Iedereen die een afgewerkte opdracht* binnenbrengt in een van onze winkels maakt kans om een waardebon van € 30 te winnen. Maar al bij het binnenbrengen krijgt iedereen een klein cadeautje!** Maak een extra kans door een foto van je creatie te delen op onze Facebookpagina (@deBanierCreatief onder het juiste bericht) of via Instagram (tag ons met @de.banier en gebruik #pleziermetdebanier).

Bezorg ons je werkstuk op uiterlijk 2 januari 2022 en vermeld zeker je naam, leeftijd en telefoonnummer. We gebruiken die gegevens enkel om je te kunnen contacteren als je wint.

 

* Uiterlijk op 2 januari 2022. In januari 2022 worden de winnaars bekend gemaakt. ** Op vertoon van je deelnamebewijs (foto of tekening zelf) 

Ons volledige wedstrijdreglement vind je terug op debanier.be/wedstrijdreglement