Kortingsysteem

Korting voor wie veel koopt

Bij een aankoop vanaf 50 euro vallen de verzendkosten weg!

  • Ligt je totale aankoopbedrag hoger dan 100 euro, dan krijg je 10% korting op creatief materiaal.
  • Ligt je totale aankoopbedrag hoger dan 300 euro, dan krijg je 12% korting op creatief materiaal.
  • Is je totale aankoopbedrag groter dan 500 euro, dan krijg je zelfs 15% korting op creatief materiaal.

Opgelet! Op Chiroproducten°, spelmateriaal, workshops, boeken en sterproducten is er nooit korting. De aankoopwaarde telt wel mee in het totale aankoopbedrag. Ook wie in onze winkels koopt, kan rekenen op die korting. Bij een aankoop van minder dan 100 euro krijg je bovendien een kortingbonnetje ter waarde van 5% van de aangekochte creatieve producten. Dat bonnetje kun je gebruiken bij een volgende aankoop in één van onze winkels.

° Voor bepaalde Chirogeschenken is er een volumekorting bij aankoop van 10 stuks of meer!

Korting voor leden van partnerorganisaties in onze fysieke winkels

  • De Banier heeft afspraken met enkele organisaties. Leden of kaarthouders van die organisaties kunnen rekenen op een directe partnerkorting van 6% op creatieve materialen bij aankopen van minder dan 100 euro.
  • Met sommige organisaties werkt De Banier nauwer samen. Hun leden krijgen de partnerpluskorting van 8%. Opnieuw een directe korting, enkel geldig op creatieve materialen.
  • De Banier is de winkel van Chirojeugd Vlaanderen. Chiroleden en gelijkgestelden krijgen een directe korting van 10% op creatieve materalen.

Opgelet! Op Chiroproducten°, spelmateriaal, workshops, boeken en sterproducten is er nooit korting. Deze korting geldt ook niet in deze webshop! Om jouw privacy te beschermen, zijn wij niet in het bezit van een ledenbestand van bevriende partnerorganisaties.  Een lidnummer, barcode of QR-code is dus onvoldoende om jouw lidmaatschap te bewijzen. Steeds wordt een tastbaar bewijsstuk of lidkaart gevraagd.