Veilig betalen

Als online klant wil je de zekerheid dat je veilig kunt betalen. Terecht!

De webshop van de Banier werkt samen met MultiSafepay om die zekerheid te bieden.

MultiSafepay zorgt voor de veilige afhandeling van je betaling en biedt beveiligingsoplossingen die voldoen aan de strenge veiligheidseisen die opgesteld zijn om een veilig netwerk en beveiliging van data en gegevens te garanderen.

Met MultiSafepay kun je onmiddellijk je bestellingen betalen. Dat kan via creditcard (Visa of Mastercard), je bankkaart met Maestro-functie, via Bancontact/Mister Cash of via iDEAL (voor onze Nederlandse klanten).

Deze service is gratis.

Het hele betalingsverkeer van MultiSafepay wordt in een beveiligde webomgeving afgehandeld. Dat zie je aan het adres van de pagina: dat begint met "https://". Dat betekent dat de site beveiligd is volgens SSL-technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer, en het wordt gebruikt voor beveiligde elektronische transacties via het internet. Er wordt gebruik gemaakt van 'public key encryption'-technologie, waarbij de overdracht van data versleuteld plaatsvindt.

 

Visa en MasterCard

Via MultiSafepay kun je veilig online betalen met je Visa- of MasterCard-creditcard. MultiSafepay biedt daarbij optimale bescherming van je gegevens door gebruik te maken van "Verified" van VISATM en MasterCard SecureCodeTM.

Het veilig aanbieden en afhandelen van je transacties gebeurt uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt het MultiSafepay-netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico's. Alle MultiSafepay-creditcardtransacties worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure-programma.

Meer informatie vind je op de website van MultiSafepay:

www.multisafepay.com

 

Maestro

Op dit moment bieden in België de volgende banken online winkelen met Maestro® aan: Argenta, AXA Bank, Belfius, BNP Paribas Fortis, CBC, Centea, Citibank, Deutsche Bank, Fintro, ING, KBC en VDK. Op dit moment kan u Maestro® alleen gebruiken om online te shoppen indien uw kaart is uitgegeven door één van deze banken. Allicht zullen meer banken in de nabije toekomst de mogelijkheid aanbieden om online te shoppen met Maestro®

Afhankelijk van de bank waarbij u aangesloten bent, zal u een persoonlijke kaartlezer of Digipass ontvangen hebben. Deze heeft u nodig elke keer u online iets wil kopen. Uw persoonlijke kaartlezer of Digipass genereert een unieke code voor de transactie die u maakt om zo uw identiteit te controleren, toestemming te verlenen voor de betaling en helpt u te beschermen tegen fraude.

Let erop dat je het juiste kaartnummer en de vervaldatum ingeeft, precies zoals deze op de kaart vermeld staat ! Het kaartnummer bestaat uit 17 cijfers tussen de vermeldingen CARD en NO.  Vergeet dus niet om het laatste cijfer van uw kaartnummer ook in te geven wat gescheiden staat van de andere cijfers – op het einde.