Creatief

Creëren, spelen, doen!

De Banier creatief

10.000 artikelen om creatief mee aan de slag te gaan: moeilijk kiezen bij De Banier! Klassiekers zoals papier, lijm, macramékoord en verf liggen te blinken naast originele en trendy materialen zoals beton, blauwdruksets, giethars en zoveel meer. Materialen voor groot en klein, voor de beginnende hobbyist en de ervaren kunstenaar… Kiezen maar!

De Banier creatief

De Banier is specialist in creativiteit en helpt je graag! We leveren met plezier ideeën en inspiratie. In ons assortiment zitten duizenden creatieve materialen. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

De Banier denkt bewust
De Banier denkt bewust
Papier-maché van oude kranten, stempelen met wijnkurken, ... Maak je knutselwerk helemaal ecologisch door te werken met natuurvriendelijk materiaal!
Ontdek ons eco-gamma
Koffers
Koffers
Handig kant-en-klaar materiaal voor groepen: koffers vol creatief gerief, sport- en spelmateriaal, of zotter met onze circus-, schmink- en ballonplooikoffers.
Bekijk onze koffers
Cadeaubon
Cadeaubon
Weet je niet wat kiezen? Te veel leuke dingen op deze webshop? Koop een cadeaubon, en beslis later. Of gemakkelijker: laat iemand anders beslissen.
Meer info ...

Geen idee? Wij wel!

KNUTSELTIP: Statement oorbellen Fimo

Ook fan van de terrazzotrend? Met fimo maak je eenvoudig zelf een terrazzo-effect. Kies je voor heldere zomerse kleuren? Of hou je het liever zacht en neutraal van kleur? Deze oorbellen heb je in no time gemaakt!

Lees meer »
INSPIRATIE: Feestje! Feestje?

Ontdek in onze inspiratieblog tal van creatieve ideeën om jouw feestjes deze lente op te fleuren met het thema "Feestje! Feestje?". Van kleurrijke tafeldecoratie tot originele DIY-ideeën en vrolijke cadeauverpakkingen, wij geven jou tal van ideeën om jouw feestjes om te toveren tot een onvergetelijke ervaring. Laat je inspireren en maak er een feestje van!

Lees meer »
KNUTSELTIP: Betoverende theelichthouders

We zijn helemaal fan van deze theelichthouders met prachtig kleurverloop. En ze zijn nog eens heel eenvoudig te maken. Tapen, knippen en klaar! Het lichtje schijnt mooi doorheen de kleuren. Wat een betoverend resultaat!

Lees meer »