Creatief

Creëren, spelen, doen!

De Banier creatief

10.000 artikelen om creatief mee aan de slag te gaan: moeilijk kiezen bij De Banier! Klassiekers zoals papier, lijm, macramékoord en verf liggen te blinken naast originele en trendy materialen zoals beton, blauwdruksets, giethars en zoveel meer. Materialen voor groot en klein, voor de beginnende hobbyist en de ervaren kunstenaar… Kiezen maar!

De Banier creatief

De Banier is specialist in creativiteit en helpt je graag! We leveren met plezier ideeën en inspiratie. In ons assortiment zitten duizenden creatieve materialen. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

De Banier denkt bewust
De Banier denkt bewust
Papier-maché van oude kranten, stempelen met wijnkurken, ... Maak je knutselwerk helemaal ecologisch door te werken met natuurvriendelijk materiaal!
Ontdek ons eco-gamma
Koffers
Koffers
Handig kant-en-klaar materiaal voor groepen: koffers vol creatief gerief, sport- en spelmateriaal, of zotter met onze circus-, schmink- en ballonplooikoffers.
Bekijk onze koffers
Cadeaubon
Cadeaubon
Weet je niet wat kiezen? Te veel leuke dingen op deze webshop? Koop een cadeaubon, en beslis later. Of gemakkelijker: laat iemand anders beslissen.
Meer info ...

Geen idee? Wij wel!

KNUTSELTIP: Kartonnen paaseieren

Pasen is zo’n leuke periode om creatief aan de slag te gaan! Nieuw in ons assortiment zijn deze kartonnen eieren. Je kan ze voor heel wat creatieve projecten gebruiken. Met slechts enkele acrylstiften bij de hand, gaan wij voor een eenvoudige maar grafische knutselnamiddag. Met slechts lijnen, stippen en vlakken heb je snel een prachtig paasei. Ideaal om kleine paaseitjes in te presenteren.

Lees meer »
KNUTSELTIP: DIY rieten mand

Geweven rotan is een retrotrend waar ook wij fan van zijn. Deze decoratieve mand geeft je interieur direct een extra touch. Als alternatief voor het typische rotan vlechtwerk, gebruiken we voor deze mandjes smyrnastramien. Het stramien is 60cm breed, maar de lengte kan je vrij kiezen. Zo heb jij volledig de vrijheid om te kiezen voor welk formaat van mandje je gaat.

Met deze tutorial maak je heel eenvoudig een mandje. Ideaal voor kaarsen, planten als fruitmand … Personaliseren kan eenvoudig door de bodem een kleurtje te geven.

 

Lees meer »
KNUTSELTIP: Gestapelde vaas

De Banier heeft een heel divers en uitgebreid aanbod houten objecten. Ringen, bollen, kandelaars, theelichthouders … noem maar op! We stapelen, combineren vormen en met lijm creëren we de meest fantastische gestapelde vaasjes, kaarsenhouders of gewoon leuke decoratieve objecten. Met verf kan je ze verder personaliseren. Wij gingen voor de combinatie van hout met fris lentegeel.

Lees meer »