Creatief

Creëren, spelen, doen!

De Banier creatief

10.000 artikelen om creatief mee aan de slag te gaan: moeilijk kiezen bij De Banier! Klassiekers zoals papier, lijm, macramékoord en verf liggen te blinken naast originele en trendy materialen zoals beton, blauwdruksets, giethars en zoveel meer. Materialen voor groot en klein, voor de beginnende hobbyist en de ervaren kunstenaar… Kiezen maar!

De Banier creatief

De Banier is specialist in creativiteit en helpt je graag! We leveren met plezier ideeën en inspiratie. In ons assortiment zitten duizenden creatieve materialen. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

De Banier denkt bewust
De Banier denkt bewust
Papier-maché van oude kranten, stempelen met wijnkurken, ... Maak je knutselwerk helemaal ecologisch door te werken met natuurvriendelijk materiaal!
Ontdek ons eco-gamma
Koffers
Koffers
Handig kant-en-klaar materiaal voor groepen: koffers vol creatief gerief, sport- en spelmateriaal, of zotter met onze circus-, schmink- en ballonplooikoffers.
Bekijk onze koffers
Cadeaubon
Cadeaubon
Weet je niet wat kiezen? Te veel leuke dingen op deze webshop? Koop een cadeaubon, en beslis later. Of gemakkelijker: laat iemand anders beslissen.
Meer info ...

Geen idee? Wij wel!

VONKENDE KNUTSELTIP: Pomponnen vuurschieter

In deze knutseltip maken we zelf een vuurschieter. Leuk voor alle leeftijden en snel gemaakt!

Ballonnen, wc-rolletjes, pomponnetjes en gekleurd papier zijn het enige wat je nodig hebt.

 

Lees meer »
VONKENDE KNUTSELTIP: Lampionnen

Maak met deze lampionnen de gezelligste bivaktent, slaapkamer of versier er je Chirolokaal mee. Superleuk om in groep te doen. Elk kind versiert een of meerdere papieren lampionnen. Nadien breng je alle lampionnen samen en hang je ze op als één grote lichtjesslinger. Gezelligheid gegarandeerd!  

 

Lees meer »
VONKENDE KNUTSELTIPS: Bruisende lavalamp

Kinderen zijn dol op alles wat licht geeft. Knutsel samen deze schattige vuurvliegjes. Je kan ons voorbeeldsjabloon gebruiken, maar daag de kinderen uit om elk vuurvliegje uniek te maken. Als het donker wordt, tover je met een lichtgevend armbandje het knutselwerkje om tot echte vuurvliegjes!

 

Lees meer »