Chiro

#WijZijnChiro

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en Brussel. Iedereen is welkom vanaf 6 jaar.  Met meer dan 100 000 zijn we, verspreid over bijna 900 groepen.

De Chiro is ...
Een plek waar je kan spelen,
Waar je je kan uitleven met andere kinderen uit de buurt,
Spelen en daarvan leren, zonder het te weten,
Een plek waar je kan lachen, dromen en plannen maken,
En kattenkwaad zal uithalen. Dat zeker,
Waar je de boel op stelten zet, maar in groep alles opruimt,
Waar je de tijd vergeet, maar in groep herinneringen maakt,
Een plek waar je niet de beste, de snelste of de slimste moet zijn,
maar gewoon mag 'zijn'. Helemaal jezelf.

www.chiro.be

De Banier maakt deel uit van de groep Chiro en zorgt er voor dat Chiroleden op meer dan 10 plaatsen in Vlaanderen terecht kunnen voor kleren en materiaal.

Voor groepen bieden wij bovenop ons assortiment ook extra diensten en voordelen aan:

SNELBESTELMODULE CHIROGROEP

CHIRO PROMOBON

VOLUMEKORTING CHIROGESCHENKEN

PERSONALISEER JE CHIROKLEREN

CHIROVLAG

Een echte Chiroheld koopt bij De Banier.
Want kopen bij De Banier = de Chiro steunen.

Hopper
Hopper
Wie bij De Banier of Hopper koopt, steunt de jeugdbeweging
Lees meer
Chiro is KLEAN
Chiro is KLEAN
De basisprincipes achter ons aanbod vatten we samen in de afkorting KLEAN: Kwaliteit, Levendig, Eerlijk en rechtvaardig, Aanvaardbare prijzen, en Nieuw!
Lees meer
Chiro catalogus
Chiro catalogus
Op zoek naar een nieuwe Chiro outfit? Een leuk geschenk? Materiaal voor je groep? In onze Chiro catalogus vind je een mooie greep uit ons Chiro aanbod
Lees meer

CHIRO NIEUWS

KNUTSELTIP: Heldencape en Bliksemse schoenveters

Op de Chiro zijn we allemaal helden! Samen met ChiroHiro Luka De Loljas verkleden we ons vandaag als echte superhelden. Een coole ChiroHiro cape, een heldenmasker en bliksemschichten aan de schoenen.

Ingewikkeld is het niet. We vertrekken van een bestaande cape en gaan aan de slag met flockfolie en vilt. In geen tijd zijn we ChiroHiro’s!

Lees meer »
KNUTSELTIP: Complimentenraket

ChiroHiro Julias Dr. Ca Va leert ons complimentjes te geven. Kasper is goed in hard rennen, Julie is de grappige van de groep en Emma kan super mooi tekenen. Elkaars goede eigenschappen zien we vaak wel, maar vertellen we ze ook echt tegen de persoon in kwestie? Door complimenten aan elkaar te geven worden we één hechte groep. Schrijf een compliment op, plooi het papier tot een vliegertje en blaas jouw complimentenraket richting de persoon die het complimentje verdient!

Lees meer »
KNUTSELTIP: Mini Superheld

Onze creatieve ChiroHiro Jonas - King Knutsel - heeft weer zitten knutselen. Hij maakte een mini versie van zichzelf. Met houten bollen als lijfje, chenilledraad en strijkralen voor handen en voeten en uiteraard kon een cape uit vilt niet ontbreken. Als een echte held vliegt hij door de lucht, op weg naar zijn volgende missie.

Lees meer »