artnr.
8060016

Booost! 11+

€ 25,00 Incl. BTW
Voeg toe aan verlanglijst
Specificaties
Meer informatie
Nettogewicht 0.9700
Aantal spelers 10 tot 30
Merk Pimento
Leeftijd vanaf 11+
Duur 150'
Rubriek Werkvorm/Spel
Info

Profiteer tot 22 maart van 20% korting op het pakket Buitenaardig + Booost! + Ziggi is verliefd!
En je hebt in één keer al het nodige in huis wat betreft relationele en seksuele vorming aan kinderen van 6 tot 12 jaar.

Profiteer tot 22 maart van 10 euro korting op het pakket Booost! + Taboe + Bloosdoos!
En je hebt in één keer al het nodige in huis wat betreft relationele en seksuele vorming aan 12- tot 18-jarigen.

De korting wordt automatisch verwerkt in het winkelmandje.


“Pu-ber-teit. Buuh. Youssra, Noa, Britt, Amin, Emma en Milan zijn niet helemaal in hun element. Hormonen, puistjes en liefdesverdriet zijn ze liever kwijt dan rijk. Alleen al de gedachte aan wat hen kan overkomen tijdens de puberteit maakt hen slechtgezind. Maar eigenlijk hebben ze geen flauw idee wat hen te wachten staat. Ze beslissen in hun stad op wandel te gaan op zoek naar antwoorden. Hoe meer antwoorden ze verzamelen, hoe meer hun humeur een Booost! krijgt! Wie slaagt er als eerste in weer helemaal vrolijk rond te lopen en de puberteit een kopje kleiner te maken?”


‘Booost!’ is een spel voor kinderen en jongeren van elf tot en met veertien jaar. Het spel brengt kinderen en jongeren op een plezierige manier in contact met het thema puberteit. Ze krijgen zicht op hun eigen vaardigheden, attitudes en kennis op het vlak van dit thema. Weerbaarheid, imago, seksualiteit, relaties, veranderingen aan het lichaam en hun online gedrag komen allemaal aan bod.’

Anderen kochten ook
Ontdek meer producten