Annuleren, retourneren en ruilen

Opgelet! Onderstaande voorwaarden gelden enkel voor aankopen via onze webwinkel. In onze winkels kunnen andere voorwaarden gelden. Vraag hierover meer informatie aan onze medewerkers ter plaatse. 

Retourneren

De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat toe dat de koper nog tot 14 dagen na de levering van de aankoop in een webwinkel afziet. Om het herroepingsrecht uit te oefenen of om een deel van uw aankoop te retourneren, moet u ons (per gewone post: De Banier cvba, Langstraat 24, 2140 Borgerhout, of per e-mail: postorder@debanier.be, of per telefoon: 03 270 04 44) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. De goederen moeten onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend teruggestuurd worden binnen de vijf dagen nadat u ons informeerde. Stuur ook altijd een kopie van de factuur mee. Herroepen en retourneren is enkel mogelijk via het centrale magazijn en is niet mogelijk in de winkels.

 

Ruilen

Ruilen kan binnen een termijn van 14 dagen naar het centrale magazijn (per post: De Banier cvba, Langstraat 24, 2140 Borgerhout) of in één van onze winkels (adressen en openingsuren: www.debanier.be/winkels). Ruilen kan enkel met een kopie van de factuur, met daarop vermeld welke artikels u graag in plaats wenst te ontvangen. Gelieve ons ervan op de hoogte te brengen dat u (een deel van) uw aankoop wenst te ruilen. 

 

Terugbetalingen

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u op dat moment heeft gedaan (inclusief leveringskosten) van ons terug. Als u een deel van de aankoop retourneert wordt enkel de waarde van de geretourneerde artikels terugbetaald. Terugbetalingen gebeuren met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, en dit binnen een termijn van 14 dagen nadat wij de goederen hebben ontvangen. De Banier kan teruggezonden goederen weigeren of niet terugbetalen wanneer de originele verpakking geopend werd of wanneer de producten door de koper werden beschadigd. De Banier draagt geen enkele kost of verantwoordelijkheid voor het terugsturen van goederen door de koper. Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaand bericht worden niet aanvaard.

 

Voor meer vragen & info omtrent uw online aankoop. Contacteer:

Commerciële dienst & magazijn
Langstraat 24, 2140 Borgerhout
03-270 04 44 | postorder@debanier.be