Hopper, de scoutswinkel

Voordelen voor Chiro bij Hopper

De Hopperwinkels van Scouts en Gidsen Vlaanderen verkopen degelijk materiaal voor tochten en bivakken. Ze hebben een heel gamma degelijk en betaalbaar kampeermateriaal – dat is dan weer waar zij goed in zijn. Je vindt er slaapzakken, luchtmatrassen, tenten, zaklampen, kookmateriaal, rugzakken en nog veel meer.

Alle Chirogroepen krijgen eind december of begin januari een nieuwe groepskortingkaart. Bij aankopen in een Hopperwinkel wordt die kaart gescand en krijgt je groep een rechtstreekse korting van 10% op het hele assortiment groepsmateriaal. Voor postorderaankopen via het hoofdkantoor krijgen Chirogroepen die korting automatisch. Vergeet dus niet de kaart op zak te steken als je voor je groep gaat winkelen.

Chiroleden die individueel in een Hopperwinkel aankopen doen, krijgen op vraag een Hopper Winkelkaart. Elke aankoop wordt erop geregistreerd. Bij de zesde aankoop krijg je 5% korting op het bedrag dat je aan die vijf eerste uitgaf.

Je kunt Hopper contacteren via winkel@hopper.be of 03-231 62 68.

Voordelen voor Chiro bij De Banier

Chiro en De Banier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom kunnen Chiroleden gebruik maken van het stickervel met kortingklevers of onze andere kortingregels

 

 


 

Bekijk ook:

ONZE CHIROCATALOGUS

CHIRO IS KLEAN

PERSONALISEER JE CHIROKLEREN

GROEPSVLAGGEN

 

Voordelen bij De Banier:

KORTINGSYSTEEM

VOLUMEKORTING CHIROGESCHENKEN

KORTING KLEVEN VOOR CHIROLEDEN

CHIROPROMOBON