Maak promotie en ga shoppen in De Banier!

Vele Chirogroepen verwijzen in hun ledenblaadje, in hun bivakkrantje of op hun website naar De Banier. Groepen die hun leden op die manier aanmoedigen om bij De Banier te kopen, willen we graag bedanken en een duwtje in de rug geven met de Chiropromobon. Die geeft je de kans om wat extra knutsel- of spelmateriaal te kopen. Elk jaar kan elke Chirogroep zo een extraatje verdienen!

 

Principe

Elke Chirogroep krijgt een Chiropromobon van 75 euro als zij - volgens de voorwaarden - promotie maken voor De Banier. 

 

Voorwaarden

Maximaal 1 keer per jaar kan een Chirogroep € 75 krijgen door promotie te maken voor De Banier op twee van de volgende vier manieren:
 
OF In een van haar drukwerken. De advertentie heeft een minimumgrootte van A5 en wordt gepubliceerd in een leden- of bivakkrantje dat alle Chiro-ouders bereikt.
OF Door op haar website een link te plaatsen naar www.debanier.be.
OF Door op haar Facebookpagina door te verwijzen naar onze webshop of naar de Facebookpagina van Chirowinkels De Banier.
OF Door ons te overtuigen met een creatief voorstel.  
 
Je kunt dus per jaar en per groep maximaal 1 Chiropromobon krijgen.

 

Aanvraagprocedure

Vul het formulier in, en bezorg het ons terug via mail: hallo@debanier.be OF post: De Banier t.a.v. Chiropromobon, Langstraat 24, 2140 Borgerhout

Vergeet niet de nodige bewijzen toe te voegen (vb. URL's naar de juiste pagina's / digitaal voorbeeld van een publicatie / ...)

Na goedkeuring ontvang je via het opgegeven e-mailadres je Chiropromobon met geschenkcode. Deze kan je zowel gebruiken in de webshop als in onze winkels.

 

 


 

 

Bekijk ook:

ONZE CHIROCATALOGUS

CHIRO IS KLEAN

PERSONALISEER JE CHIROKLEREN

GROEPSVLAGGEN

 

Voordelen bij De Banier:

KORTINGSYSTEEM

VOLUMEKORTING CHIROGESCHENKEN

KORTING KLEVEN VOOR CHIROLEDEN