Workshops

Gewoon doen!

Creatieve workshops

Gewoon beginnen met keramiek? Meedrijven op de revival van het tapijtknopen? Of eindelijk eens de creatieve mogelijkheden van beton ontdekken? Wat kom jij maken uit ons workshopaanbod voor volwassenen?

Of ervaar hoe fijn het is om samen met kinderen creatief bezig te zijn in onze duo-workshops: samen printen op textiel, beeldhouwen en spelen met letters.... Kortom, plezier en creativiteit verzekerd!

Graag tot binnenkort en gewoon doen!

Volwassenen:
Workshops voor iedereen vanaf 17 jaar. We verwachten geen voorkennis van onze deelnemers, tenzij anders vermeld bij de praktische informatie van een workshoples. Onze lessen voor volwassenen gaan meestal door op avonden (lekker creatief ontspannen na het werk) of op zaterdag (al knutselend het weekend in).

Duo-workshops:
Deze workshops worden gevolgd door een duo van één volwassene en één kind vanaf 6 jaar. Een leuke activiteit waarbij we vertrekken van de leefwereld van het kind, maar waar we de creatieve toets van mama, papa, oma, bompa, moeke, pépé, tante, nonkel - en zo verder ... - zeker niet mag ontbreken. Duo-workshops zijn gegarandeerd een unieke ervaring, en gaan door buiten de schooluren of tijdens de schoolvakanties.

 

> BEKIJK HIER DE FOLDER

> PRAKTISCHE INFORMATIE

Zin om zelf een creatieve workshop te organiseren?

Dan heeft De Banier de ideale oplossing !

Creapakketten:
Originele knutselideeën voor 20 kinderen, uitgewerkt in een kant-en-klaar knutselpakket. Een ware klassieker.

Feest-in een-doos:
Een (creatieve) verjaardag vieren met 10 kinderen met knutsel- én feestmateriaal verpakt in een mooie herbruikbare doos.

DIY:
Een knutselhangout voor volwassenen. Voor ervaren talenten én beginners met veel goesting.

Zie je het niet zitten om het feestje of de workshop zelf in handen te nemen? Vraag dan een lesgeefster van De Banier om de activiteit in goede banen te leiden. Het feestje of de workshop kan plaatsvinden bij jou thuis of in de workshopruimte van één van onze winkels.

Hulp nodig bij een workshop op maat?

Zoek je een unieke speelpleinactiviteit ?
Een originele invulling voor een vrijgezellenmoment ?
Een teambuilding met de collega's ?
Of wil je gewoon samen met een groep vriend(inn)en gezellig creatief bezig zijn ?

Wij bieden een creatieve workshop(reeks) aan op een locatie en datum die je zelf kiest. Contacteer ons met je creatieve vraag via het contactformulier en wij zorgen voor een offerte op maat.