Workshops

COVID-19 UPDATE: workshops geannuleerd tot 1 maart 2021!

Creatieve workshops

Voorjaar 2021:

Door de verstrengde maatregelen die de Vlaamse regering op dinsdag 27 oktober genomen heeft rond het Corona-virus en die verlengd zijn tot 1 maart 2021 heeft De Banier besloten om alle workshops te annuleren.

We kiezen ervoor om geen risico te nemen en prioriteit te geven aan de gezondheid van onze deelnemers, lesgevers/lesgeefsters en verkoopsters.

Dank alvast voor jullie begrip. Elke deelnemer zal een berichtje krijgen met de nodige info.

Zorg in deze tijden van Corona goed voor jezelf en je naasten en hopelijk zien we je snel weer voor een workshop of een winkelbezoek bij De Banier!

Van zodra workshops weer mogelijk zijn, presenteren wij een nieuw programma.

Het Banierteam

Mis je het creatief bezig zijn in groep? Is zelf maken iets voor jou?
Schrijf je dan snel in voor een workshop die je creativiteit een extra boost geeft.

Volwassenen:
Creatieve workshops voor iedereen vanaf 17 jaar. We voorzien weer een aanbod fijne workshops die je alvast op weg zetten richting meer creativiteit en tijd voor jezelf.

Duo-workshops:
Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter,.... Samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan zijn onze duo-workshops ideaal. Je schrijft in voor één volwassene samen met één kind vanaf 6 jaar (eerste leerjaar). 

> BEKIJK HIER DE FOLDER

> PRAKTISCHE INFORMATIE

Zin om zelf een creatieve workshop te organiseren?

Dan heeft De Banier de ideale oplossing !

Creapakketten:
Originele knutselideeën voor 20 kinderen, uitgewerkt in een kant-en-klaar knutselpakket. Een ware klassieker.

Feest-in een-doos:
Een (creatieve) verjaardag vieren met 10 kinderen met knutsel- én feestmateriaal verpakt in een mooie herbruikbare doos.

DIY:
Een knutselhangout voor volwassenen. Voor ervaren talenten én beginners met veel goesting.

Zie je het niet zitten om het feestje of de workshop zelf in handen te nemen? Vraag dan een lesgeefster van De Banier om de activiteit in goede banen te leiden. Het feestje of de workshop kan plaatsvinden bij jou thuis of in de workshopruimte van één van onze winkels.

Hulp nodig bij een workshop op maat?

Zoek je een unieke speelpleinactiviteit ?
Een originele invulling voor een vrijgezellenmoment ?
Een teambuilding met de collega's ?
Of wil je gewoon samen met een groep vriend(inn)en gezellig creatief bezig zijn ?

Wij bieden een creatieve workshop(reeks) aan op een locatie en datum die je zelf kiest. Contacteer ons met je creatieve vraag via het contactformulier en wij zorgen voor een offerte op maat.

Samen creatief

Corona - Covid19 - Tweede lockdown

Al onze winkels sluiten vanaf maandag 2 november en dit al zeker tot 1 december. We hopen al onze klanten snel gezond en wel weer te zien.

Door de verstrengde maatregelen die de Vlaamse regering genomen heeft rond het Corona-virus, heeft De Banier eveneens besloten om alle workshops vanaf woensdag 28 oktober tot en met einde november te annuleren.

Lees meer »
Workshops afgelast tot einde november

Door de verstrengde maatregelen die de Vlaamse regering gisteren genomen heeft rond het Corona-virus heeft De Banier besloten om alle workshops vanaf nu woensdag 28 oktober tot en met einde november te annuleren.

Lees meer »
Workshops en corona

De workshops van De Banier kunnen doorgaan en daar zijn we blij om! Een coronavirus houdt ons niet tegen om samen gezellig aan te slag te gaan!

Lees meer »