Workshops

Geen idee? Wij wel!

Creatieve workshops

Is zelf maken iets voor jou? Moedigt werken in groep je aan om creatief bezig te zijn? Leer je graag nieuwe creatieve technieken?

Bij De Banier kan je je inschrijven in tal van workshops die je creativiteit een extra boost geven.

Volwassenen:
Creatieve workshops voor iedereen vanaf 17 jaar. We voorzien weer een aanbod fijne workshops die je alvast op weg zetten richting meer creativiteit en tijd voor jezelf.

Duo-workshops:
Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter,.... Samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan zijn onze duo-workshops ideaal. Je schrijft in voor één volwassene samen met één kind vanaf 6 jaar (eerste leerjaar). 

> PRAKTISCHE INFORMATIE

COVID-19: Vragen over jouw tegoedbon?

Zin om zelf een creatieve workshop te organiseren?

Dan heeft De Banier de ideale oplossing !

Creapakketten:
Originele knutselideeën voor 20 kinderen, uitgewerkt in een kant-en-klaar knutselpakket. Een ware klassieker.

Feest-in een-doos:
Een (creatieve) verjaardag vieren met 10 kinderen met knutsel- én feestmateriaal verpakt in een mooie herbruikbare doos.

DIY:
Een knutselhangout voor volwassenen. Voor ervaren talenten én beginners met veel goesting.

Zie je het niet zitten om het feestje of de workshop zelf in handen te nemen? Vraag dan een lesgeefster van De Banier om de activiteit in goede banen te leiden. Het feestje of de workshop kan plaatsvinden bij jou thuis of in de workshopruimte van één van onze winkels.

Hulp nodig bij een workshop op maat?

Zoek je een unieke speelpleinactiviteit ?
Een originele invulling voor een vrijgezellenmoment ?
Een teambuilding met de collega's ?
Of wil je gewoon samen met een groep vriend(inn)en gezellig creatief bezig zijn ?

Wij bieden een creatieve workshop(reeks) aan op een locatie en datum die je zelf kiest. Contacteer ons met je creatieve vraag via het contactformulier en wij zorgen voor een offerte op maat.

Samen creatief

Tutorial Tuesday

Dinsdag 21 juli is het zover! Na het succes van de eerste editie in Nederland is het tijd voor Tutorial Tuesday Vlaanderen!

Vier weken lang, elke dinsdag om 20.00 uur, een workshop gegeven door talent uit België én Nederland!

Ga samen met Cynthia Vertessen (Studio Vertess), Christina De Witte (Chrostin), Carla Kamphuis en Karin Luttenberg (Paperfuel) aan de slag met de producten van Edding en maak de mooiste creaties.

Je volgt de workshop vanuit je huis, tuin of vakantiebestemming, maar je doet de workshop online samen met verschillende mensen uit België en Nederland. Want samen is natuurlijk leuker dan alleen! Elke workshop duurt ongeveer een uur en gedurende de workshop is er ruimte voor vragen.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt hier alle informatie over Tutorial Tuesday Vlaanderen!

Lees meer »