Workshops

Geen idee? Wij wel!

Creatieve workshops

Is zelf maken iets voor jou? Moedigt werken in groep je aan om creatief bezig te zijn? Leer je graag nieuwe creatieve technieken?

Bij De Banier kan je je inschrijven in tal van workshops die je creativiteit een extra boost geven.

Volwassenen:
Creatieve workshops voor iedereen vanaf 17 jaar. We voorzien weer een aanbod fijne workshops die je alvast op weg zetten richting meer creativiteit en tijd voor jezelf.

Duo-workshops:
Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter,.... Samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan zijn onze duo-workshops ideaal. Je schrijft in voor één volwassene samen met één kind vanaf 6 jaar (eerste leerjaar). 

> PRAKTISCHE INFORMATIE

COVID-19: Vragen over jouw tegoedbon?

Zin om zelf een creatieve workshop te organiseren?

Dan heeft De Banier de ideale oplossing !

Pakketten voor 10 (DIY of Fees-in-een-doos) of voor 20 (Creapakketten) personen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. De handleiding helpt je op weg om een creatieve activiteit in groep zelf te organiseren. 

Creapakketten:
Originele knutselideeën voor 20 kinderen, uitgewerkt in een kant-en-klaar knutselpakket. Een ware klassieker.

Feest-in een-doos:
Een (creatieve) verjaardag vieren met 10 kinderen met knutsel- én feestmateriaal verpakt in een mooie herbruikbare doos.

DIY:
Een knutselhangout voor volwassenen. Voor ervaren talenten én beginners met veel goesting.

Een workshop voor een privégroep?

Op zoek naar een leuke teambuilding, activiteit voor een vrijgezellen of gewoon onder vrienden?

Dat kan door één van onze duo-workshops of workshops voor volwassenen aan te vragen. In één van onze workshopruimten of op verplaatsing? Vraag gerust een offerte via ons contactformulier.

Samen creatief

DE BANIER OP TV PLUS

Bij De Banier verkopen we niet enkel “goe gerief”, we zorgen ineens ook dat je weet hoe je ermee aan de slag kunt. Van kaarsen maken tot zelf je papier scheppen, onze gespecialiseerde lesgevers leggen je alles van naaldje tot draadje uit tijdens onze unieke workshops.

Op de TV Plus gaf onze kaarsenspecialiste Mie een inleiding in de wereld van het kaarsengieten aan presentatrice Cynthia.

 

 

Lees meer »