Workshops

COVID-19 UPDATE: workshops geannuleerd tot einde juni 2021!

Creatieve workshops

COVID-19 & WORKSHOPS UPDATE:
on hold tot einde juni '21!

Door de coronacrisis blijven de deuren van onze workshopruimten noodgedwongen gesloten. De huidige maatregelen laten het niet toe om in groep een creatieve activiteit uit te oefenen. Misschien wel in maart, misschien wel in april, misschien wel in mei,…. Misschien na een volgend Overlegcomité, wie weet? Maar de onzekerheid van het telkens afwachten en opnieuw organiseren vraagt zeer veel tijd en energie. Met heel veel spijt moeten we ons aanbod daarom even on hold zetten. Alle geplande workshops tot en met einde juni 2021 worden uitgesteld naar het najaar.

Achter de schermen bereiden we intussen alles voor om, volledig coronaproof uiteraard, te herstarten. Van zodra het kan, rollen we opnieuw de rode loper uit: voor jou als deelnemer, voor de lesgeefsters en lesgevers, voor de enthousiaste duo’s. We werken aan een najaar om U tegen te zeggen! Een najaar vol creatieve workshops met misschien al eens een digitale workshop voordien maar vooral een najaar vol creatieve goesting!

Vragen over jouw tegoedbon?

Dank voor je begrip. Wij geven niet op. Geef ons ook niet op.

Hou vol!

Het Banierteam

 

Mis je het creatief bezig zijn in groep? Is zelf maken iets voor jou?
Heb dan geduld tot de zomer om je weer snel in te schrijven voor een workshop die je creativiteit een extra boost geeft.

Volwassenen:
Creatieve workshops voor iedereen vanaf 17 jaar. We voorzien weer een aanbod fijne workshops die je alvast op weg zetten richting meer creativiteit en tijd voor jezelf.

Duo-workshops:
Wil je als ouder, grootouder, tante, nonkel, meter, peter,.... Samen met je oogappel creatief bezig zijn? Dan zijn onze duo-workshops ideaal. Je schrijft in voor één volwassene samen met één kind vanaf 6 jaar (eerste leerjaar). 

> BEKIJK HIER DE FOLDER

> PRAKTISCHE INFORMATIE

Zin om zelf een creatieve workshop te organiseren?

Dan heeft De Banier de ideale oplossing !

Creapakketten:
Originele knutselideeën voor 20 kinderen, uitgewerkt in een kant-en-klaar knutselpakket. Een ware klassieker.

Feest-in een-doos:
Een (creatieve) verjaardag vieren met 10 kinderen met knutsel- én feestmateriaal verpakt in een mooie herbruikbare doos.

DIY:
Een knutselhangout voor volwassenen. Voor ervaren talenten én beginners met veel goesting.

Zie je het niet zitten om het feestje of de workshop zelf in handen te nemen? Vraag dan een lesgeefster van De Banier om de activiteit in goede banen te leiden. Het feestje of de workshop kan plaatsvinden bij jou thuis of in de workshopruimte van één van onze winkels.

Hulp nodig bij een workshop op maat?

Zoek je een unieke speelpleinactiviteit ?
Een originele invulling voor een vrijgezellenmoment ?
Een teambuilding met de collega's ?
Of wil je gewoon samen met een groep vriend(inn)en gezellig creatief bezig zijn ?

Wij bieden een creatieve workshop(reeks) aan op een locatie en datum die je zelf kiest. Contacteer ons met je creatieve vraag via het contactformulier en wij zorgen voor een offerte op maat.

Samen creatief

Corona - Covid19 - Derde golf

Door de huidige, verstrengde maatregelen rond de aanpak van de Coronapandemie, heeft De Banier besloten om alle winkels te sluiten vanaf zaterdag 27 maart. De winkels openen op afspraak is voor ons niet rendabel. We zullen dus de mogelijkheid om te reserveren niet aanbieden. Deze webshop blijft wel ter beschikking van iedereen die creatieve en speelse materialen of Chirokleren zoekt. We hopen onze klanten gezond en wel weer te zien binnen enkele weken.  We ontvangen je graag op een veilige manier vanaf 26 april!

Lees meer »
Corona - Covid19 - Tweede lockdown

Al onze winkels sluiten vanaf maandag 2 november en dit al zeker tot 1 december. We hopen al onze klanten snel gezond en wel weer te zien.

Door de verstrengde maatregelen die de Vlaamse regering genomen heeft rond het Corona-virus, heeft De Banier eveneens besloten om alle workshops vanaf woensdag 28 oktober tot en met einde november te annuleren.

Lees meer »
Workshops afgelast tot einde november

Door de verstrengde maatregelen die de Vlaamse regering gisteren genomen heeft rond het Corona-virus heeft De Banier besloten om alle workshops vanaf nu woensdag 28 oktober tot en met einde november te annuleren.

Lees meer »