artnr.
3281121

Openhartig Wereldwijd 12+

€ 13,95 incl. BTW
Voeg toe aan verlanglijst
Specificaties
Meer informatie
Nettogewicht 0.170000
Merk Open Up!
Aantal spelers 2 tot 8
Rubriek Gezelschapspel jongeren (> 12 jaar)
Leeftijd vanaf 12+
Info

Met veel verschillende mensen delen wij de aarde. Maar hoe goed kennen wij elkaar nou eigenlijk echt? Openhartig Wereldwijd, het nieuwste spel van uitgever Open Up!, vergroot je kijk op culturen en daarmee ook je kijk op elkaar.


Deze editie met meer dan 100 vragen in 2 talen (Nederlands en

Engels), geeft jou en je medespelers nieuwe inzichten en perspectieven, begrip, grenzeloze openhartige gesprekken en bovenal veel plezier! Het biedt de kans elkaars culturele achtergrond én elkaar (nog) beter te leren kennen en te begrijpen. Om de beurt trekken jullie een kaart met een vraag of een opdracht zoals:

• Hoe ervaar je het land waar je nu bent én waar voel jij je echt thuis?

• Wat vind jij van de humor in het land waar jij nu bent?

• Is er sprake van vrijheid van meningsuiting in jouw land?

Hoe ervaar jij dit?

• Waar liggen jouw ‘roots’? En ‘wat’ daarvan draag jij nog

altijd bij je?

• Wat vind jij typische muziek uit jouw cultuur? Laat jouw medespelers hier iets van horen!

Speel Openhartig Wereldwijd en laat je verrassen én inspireren door jullie verschillende culturele achtergronden. Kennis over elkaars culturen zorgt er ook voor dat jullie elkaar beter begrijpen.


Dit spel is uitstekend geschikt als kennismakingsspel voor mensen met andere nationaliteiten of culturen, om mee te nemen op reis of om je buitenlandse collega’s of studiegenoten (nog) beter te leren kennen. Daarnaast blijft het ook verrassend leuk om dit spel te spelen met mensen uit je eigen cultuur. Iedereen beleeft een cultuur immers ook op een eigen manier, afhankelijk van bijvoorbeeld achtergrond of persoonlijke ervaringen.

Ontdek meer producten