artnr.
3110606

Pocket Escape Room - Achter het gordijn 12+

€ 12,95 incl. BTW
Voeg toe aan verlanglijst
Specificaties
Meer informatie
Nettogewicht 0.235000
Rubriek Gezelschapspel jongeren (> 12 jaar)
Merk 999 Games
Duur 60'
Leeftijd vanaf 12+
Aantal spelers 1 tot 6
Info

Ben jij in staat om de geheimen van de goochelaar te ontrafelen en het publiek te verbazen door zelf iets ongelooflijks uit te voeren?

 Een anonieme envelop in je postbus bevat gratis kaartjes voor de uitverkochte voorstelling van de grote goochelaar Lance Oldman. De show vindt vanavond in New York plaats. Je kunt nauwelijks wachten, het wordt vast een leuke en zorgeloze avond…. Maar als je met magie in aanraking komt, moet je op alles voorbereid zijn! Je neemt plaats in de zaal en net op het moment dat je probeert uit te vinden hoe de goocheltrucs in elkaar zitten, verandert een onverwachte wending het verloop van de show!

In dit coöperatieve kaartspel moet je een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat je hebt, is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te voeren?  Goed samenwerken en een heldere geest zijn vereist om alle uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. Pocket Escape Room biedt een heuse ‘escape room’-ervaring in een compact doosje.

Anderen kochten ook
Ontdek meer producten