12 originele cadeau's voor 0- tot 3-jarigen

Spelen is leren

Peuters leren door te spelen! Door kleine prutswerkjes - kralen rijgen, blokkentorens bouwen, tekenen ... - trainen ze hun fijne motoriek. Buiten spelen en ravotten verbetert dan weer de grote motoriek. Tijdens het spel leren peuters hun hersens te gebruiken. En door samen te spelen leert een peuter een heel scala aan nieuwe sociale vaardigheden.

Geen idee? Wij wel!

Wij zetten het tofste speelgoed uit ons assortiment voor de kleintjes even op een rij:

 

Mijn eerste spellen - Bouwplaats 2+

Mijn eerste spellen - Bouwplaats 2+

Een coöperatief ordenings- en memospel voor piepjonge bouwvakkers.  Aannemer Bruno de beer heeft hulp nodig bij het bouwen van een huis. Stap na stap wordt het huis opgebouwd en brengt het vrachtwagentje - dat we kennen van de Kullerbü-knikkerbanen - alle bouwmaterialen naar de bouwplaats. De Eerste spellen van HABA zijn ontworpen om mee te groeien met jouw peuter. Speel en experimenteer eerst met de spelonderdelen. Pas wanneer jouw oogappel er klaar voor is, start je met simpele spelregels om zo te groeien naar het spelen van een eerste gezelschapsspel. Zorg steeds dat het prettig blijft en forceer niet!

Ses eco vingerverf 4 kleuren

De eerste keer experimenteren met verf, dat doe je zonder penseel, maar lekker met je vingers in de pot! Deze ecologische vingerverf uit natuurlijke grondstoffen is ideaal voor eerste kunstwerkjes. Wedden dat oma en opa superblij gaan zijn met de eerste klieders op papier van hun nageslacht en dat het schilderijtje nog jaren een ereplek in huis krijgt!

 

Baby krijtjes 6 stuks

Baby krijtjes 6 stuks

Geen zin om vingerverf uit te proberen, ga dan voor een eerste kleurrijke succeservaring met deze 6 waskrijtjes. De ergonomische vorm van de krijtjes past in een kinderknuistje en zet peuters aan tot fantasierijke tekeningen. Zullen we een risico nemen en een tekening maken voor de eenzame, stuurse buurman? Wedden dat hij de volgende keer breedglimlachend naar jullie wuift, zelfs bij een hartstochtelijke huilbui van zoon- of dochterlief!

Haba Mijn eerste spellen: Op het potje 2+

Een coöperatief dobbelspel waarbij het kindje drinkt en daarna - hopelijk - een plasje doet op het schattige potje. Raakt het potje niet op tijd ter plaatse dan wacht je een minder prettige taak. Een ingenieus spelmechanisme zorgt er voor dat het kindje kan plassen. De prent heeft een voor- en achterzijde zodat je kan kiezen of je met een jongetje of meisje speelt. Ideaal als hulp bij zindelijkheidstraining!

 

Haba Mijn eerste spellen: Op het potje 2+

Babyboekje Op avontuur met de Chiro

Babyboekje Op avontuur met de Chiro

Het ultieme geschenk voor een Chirobaby! Een leuk knisperboekje met de prachtige tekeningen van Noox City Kids. Noox City Kids is de onderneming van twee creatieve, jonge mama's uit Nederland. Ze ontwerpen originele babyboekjes waarin een grappige dierengroep op onderzoek gaat in een stad. Bij De Banier is eveneens 'Welkom in Antwerpen' te koop. In deze fabel gaan de diertjes eens niet op stap in een stad, maar gaan ze op avontuur met de Chiro. Samen exploreren ze spelenderwijs de wondere Chirowereld: verstoppertje in het bos, vlottentocht, kampvuur of een zomers tentenbivak!

2+ Kapitein Winokio - Kerstliedjes

De bekenste kapitein van het land zingt samen met onze kleine kapoenen en kampioenen klassieke en eigen kerstliedjes. Zing gezellig mee terwijl je bladert door het sfeervolle beeldverhaal van Joke De Wilde. Kapitein Winokio is in topvorm op deze CD met 20 kerstliedjes. Alle gekende sfeerbrengers passeren de revue terwijl je het dennenhout kan ruiken!

 

2+ Kapitein Winokio - Kerstliedjes

Jaq Jaq Bird Doodle It & Go boekje dino's 8 pagina's

Jaq Jaq Bird Doodle It & Go

De herbruikbare boekjes van Jaq Jaq Bird zijn een duurzame keuze en jouw kind kan zijn of haar creativiteit de vrije loop laten. De boekjes bevatten acht lege pagina's en zijn ideaal voor thuis, op restaurant en op reis. Een Doodle It & Go-boekje bevat vier Butterstix: wateroplosbare, stofvrije krijtjes. Met een vochtig doekje maak je het boekje steeds opnieuw schoon.