Exit adventskalender

Actieprijs*: 40 euro
Door groot succes: uitverkocht!

Normale prijs: 49,95 euro

Wanneer moeten wij als recensent ten laatste ‘Exit Adventskalender’ gespeeld hebben wetende dat kerstdag elk jaar op 25 december valt en er de 24 dagen die daaraan voorafgaan elke dag een deurtje van dé adventskalender wordt geopend?

De spelbeschrijving belooft alvast de nodige spanning want er is iets vreselijks gebeurd: “Het gouden boek van de kerstman is gestolen! Daarin stond een complete lijst van alle kerstwensen. Het spoor van de dief leidt je naar een afgelegen bergdorp. Je merkt al snel dat er iets vreemds aan de hand is... maar wat? En waar is het gouden boek gebleven? Je moet het vinden, maar laat me je vertellen: achter de deuren van dit dorp wachten veel verrassingen op je!

EXIT - Adventskalender: De zoektocht naar het gouden boek is een spel uit de EXIT-serie en een 24-delig avonturenverhaal in één. Om het gouden boek te vinden, moet je elke dag van de advent een klein kalenderdeurtje openen. Achter elke deur vind je een nieuwe spannende puzzel, waarvan de oplossing je zal helpen om naar de volgende kamer te gaan. Alleen als je alle aanwijzingen opvolgt en alle 24 puzzels oplost, vind je de dief en het boek... en red je Kerstmis.”

Op kerstdag heb je dus hopelijk het gouden boek in handen! Wij hebben alvast even voorsprong genomen, het inleidende verhaal gelezen en nieuwsgierig het eerste deurtje open geprutst. Maar zoals we het ons hadden voorgenomen ging het deurtje weer dicht en mogen de andere gezinsleden zich pas vanaf 1 december dagelijks verheugen in spannend, leuk en verrassend puzzelplezier.

De zoektocht naar het gouden boek is maar één keer speelbaar, omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar we garanderen een zeer intens puzzel- en speelavontuur!

999 Games| I & M Brand | 1 of meer spelers vanaf 10 jaar 

Recensie: Johan & Agnes Witters-Peil – www.speltafel.be

*Deze actie is geldig van 01/11/2023 tot en met 30/11/2023