Vragen over de workshop(s) waarvoor je een tegoedbon hebt?

Beste,

Je had een workshop besteld bij De Banier, maar in het kader van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij onze workshops moeten annuleren.

Je kreeg een tegoedbon voor jouw workshop. Deze tegoedbon blijft geldig tot juni 2022. Ook al vermeld de einddatum op je bon iets anders, je hebt nog meer dan een jaar de tijd om deze bon om te ruilen voor een workshop of voor producten die je kunt aankopen in een De Banierwinkel of via onze website.

Indien het voor jou te moeilijk is om te wachten op nieuwe data of je wil liever zelf kiezen wanneer en hoe je terug wenst in te schrijven voor een workshop, of je hebt niet direct nieuw creatief materiaal nodig, dan kun je alsnog de waarde van je tegoedbon terugbetaald krijgen. Mail hiervoor naar: workshops@debanier.be met vermelding van je naam, je tegoedboncode en je workshop waarvoor je die tegoedbon gekregen hebt.

Wij danken je voor het vertrouwen en we hopen je later in goede gezondheid te mogen verwelkomen in één van onze De Banierwinkels.

Tot ziens!

Het Banierteam