Gratis afhaling

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling gratis af te halen in één van onze elf winkels of in het centraal magazijn.

Uw bestelling wordt dan speciaal verpakt in ons centraal magazijn en naar de winkel van uw keuze gebracht, u hoeft hiervoor geen bijkomende verzendingskosten te betalen.

De gemiddelde levertermijn is een week. Er wordt één keer per week geleverd aan de winkels, afhankelijk van het tijdstip van de online bestelling kan de levertermijn dus variëren.

Onze winkelmedewerkers geven u een seintje als uw pakket is aangekomen in de winkel. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het pakket af te halen. 

Elke week volgen we hetzelfde leveringsschema voor onze winkels:

  • maandag: Turnhout*, Antwerpen*
  • dinsdag: Gent, Sint-Niklaas*
  • woensdag: Leuven, Hasselt*
  • donderdag: Roeselare, Brugge*, Aalst*
  • vrijdag: Mechelen, Heist-op-den-Berg

Door feestdagen of uitzonderlijke omstandigheden kan het leveringsschema worden aangepast. 

Als u een webshop bestelling wilt laten leveren in één van onze winkels, kunt u rekening houden met bovenstaand schema. Een bestelling die voor 12u ’s middags wordt gemaakt, kan nog mee met de levering van de volgende dag. Voor leveringen op maandag, geldt vrijdag middag als grens.

Uw bestelling kan de dag na de levering worden afgehaald in de winkel. Onze medewerkers brengen u nog eens op de hoogte als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Afhalen in het centraal magazijn kan de werkdag na uw bestelling, vanaf 14u.

 * opgelet: onze winkels in Antwerpen, Sint-Niklaas, Brugge, Hasselt, Turnhout en Aalst zijn gesloten op maandag.

Voorbeeld

Een webshop bestelling die u in de winkel van Heist-op-den-Berg wilt afhalen, kan tot donderdag 12u worden ingegeven.
Bestellingen gemaakt vóór vrijdag 12u, kunnen de volgende maandag nog in Turnhout worden geleverd.

 

Dringend nodig?

Wanneer u iets dringend nodig heeft en op onze website heeft u gezien dat het artikel in een winkel in uw buurt op voorraad is, kunt u deze winkel contacteren (contactgegevens en openingsuren) en vragen om het product voor u opzij te houden. U kunt het dan de dag zelf of de volgende dag gaan afhalen in de winkel.

Opgelet! De voorraad op onze website is een theoretische voorraad. Deze kan licht afwijken van de effectieve voorraad in de winkels.  Maar onze winkelmedewerkers kunnen u meteen zeggen of het product aanwezig is of niet.