artnr.
3280113

Hive Pocket 9+

€ 18,95 incl. BTW
Voeg toe aan verlanglijst
Specificaties
Meer informatie
Nettogewicht 0.296000
Rubriek Spellen voor het hele gezin
Duur 25'
Leeftijd vanaf 9+
Aantal spelers 2
Info

Reisversie van Hive. Inclusief de uitbreidingen: mug (mosquito) en het lieveheersbeestje (Ladybug).

Hive is nu al een paar jaar een enorm succes. Niet raar aangezien het spel eenvoudige regels, maar oneindig veel strategische en tactische mogelijkheden heeft. Zelfs na talloze spelletjes, blijft Hive je verrassen.

Hive speel je met 2 spelers en het doel van het spel is om de koninginbij van de tegenstander volledig te omsluiten. Daarbij maakt het niet uit of dat gebeurt met je eigen stukken of die van de tegenstander.

De stukken bestaan uit verschillende insecten die allemaal anders bewegen. Zo mag de sprinkhaan bijv. in een rechte lijn naar de eerstvolgende vrije plek springen, de mier onbeperkt lopen en de tor 1 stap lopen of op een ander stuk klimmen. Elke beurt mag je een stuk in het spel plaatsen of een al aanwezig stuk verplaatsen. Een spelletje Hive duurt gemiddeld 30 minuten.

De Hive stukken zijn van duurzaam kunststof materiaal gemaakt en zitten in een mooie stoffen zak. Je kunt Hive hierdoor overal mee naar toe nemen: het strand, de kroeg, op vakantie, etc.

Hive biedt uitdaging voor iedereen. Een plan is bij Hive niet genoeg, je hebt ook een sterk reactievermogen op de tegenstander nodig. Dat maakt Hive voor iedereen geschikt. Kortom: iedereen zou deze klassieker in wording moeten hebben.

Ontdek meer producten