Praktische info over de workshops

Kom op tijd: graag tien minuten voor aanvang. Zo kan de workshop stipt starten.

Inschrijven

Inschrijven voor onze workshops kan via debanier.be/workshops. Je betaalt op een veilige manier en je plaats wordt na betaling onmiddellijk gereserveerd. Inschrijven in onze winkels blijft mogelijk. Ook daar betaal je meteen en wordt je plaats onmiddellijk gereserveerd.

Wie kan inschrijven?

  • Workshops voor volwassenen: iedereen vanaf 17 jaar.
  • Duoworkshops: duo's van één volwassene samen met één kind vanaf 6 jaar.
  • Tienerworkshop: tieners van 12 tot en met 16 jaar.

Wat breng je mee?

Toon je bevestigingsmail* in de winkel. Neem de nodige materialen mee voor je workshop : deze staan in de bevestigingsmail, in de workshop folder of op onze website. Alle materialen zijn ook te koop in De Banier.

Wat bieden wij?

  • Een leuke workshop in een aangename omgeving
  • Professionele lesgeefsters/lesgevers met kennis van zaken
  • Al het benodigde materiaal (tenzij anders vermeld bij "meebrengen")
  • Gegarandeerd een geslaagd eindresultaat
  • Als extraatje krijg je een korting*

*De bevestigingsmail krijg je 7 dagen voor de start van de workshop. Niet gekregen? Kijk dan zeker eens bij je ongewenste berichten (spam) of mail ons.

*De kortingbon op je bevestigingsmail geeft je in de winkel een korting van 10 % voor aankopen in de winkel op creatieve materialen, en is tot twee weken na de gevolgde workshop geldig. Bij een workshop bestaande uit twee lesmomenten gaan die twee weken in na het laatste lesmoment. Deze kortingskaart is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Annuleringsvoorwaarden

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kunt deelnemen!

Een annulering moet schriftelijk gebeuren per mail naar workshops@debanier.be.

Vermeld je naam, telefoonnummer, adres, reservatienummer en e-mailadres. Geef aan over welke workshop het gaat en op welke (winkel)locatie die plaatsvindt.

 

Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop krijg je een tegoedbon min 10 euro administratiekosten.

Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf betaal je de volledige deelnameprijs.

Bij een annulering wegens ziekte, een overlijden of werk krijg je een tegoedbon – min 10 euro administratiekosten – als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, bewijs van de werkgever).

 

De Banier behoudt het recht om een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.