Praktische info over de workshops

Kom op tijd: graag tien minuten voor aanvang. Zo kan de workshop stipt starten.

Inschrijven

Inschrijven voor onze workshops kan via debanier.be/workshops. Je betaalt op een veilige manier en je plaats wordt na betaling onmiddellijk gereserveerd. Inschrijven in onze winkels blijft mogelijk. Ook daar betaal je meteen en wordt je plaats onmiddellijk gereserveerd.

Wie kan inschrijven?

  • Workshops voor volwassenen: iedereen vanaf 17 jaar.
  • Duoworkshops: duo's van één volwassene samen met één kind (vanaf 6 jaar - creatief met letters vanaf 8 jaar)

   Wat breng je mee?

   Toon je bevestigingsmail* in de winkel. Neem de nodige materialen mee voor je workshop : deze staan in de bevestigingsmail, in de workshop folder of op onze website. Alle materialen zijn ook te koop in De Banier.

   Wat bieden wij?

    • Een leuke workshop in een aangename omgeving
    • Professionele lesgeefsters/lesgevers met kennis van zaken
    • Al het benodigde materiaal (tenzij anders vermeld bij "meebrengen")
    • Gegarandeerd een geslaagd eindresultaat
    • Als extraatje krijg je een korting*

    *De bevestigingsmail krijg je 7 dagen voor de start van de workshop. Niet gekregen? Kijk dan zeker eens bij je ongewenste berichten (spam) of mail ons.

    *De kortingbon op je bevestigingsmail geeft je in de winkel een korting van 10 % voor aankopen in de winkel op creatieve materialen, en is tot twee weken na de gevolgde workshop geldig. Bij een workshop bestaande uit twee lesmomenten gaan die twee weken in na het laatste lesmoment. Deze kortingskaart is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

    Annuleringsvoorwaarden

    Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als je toch niet kunt deelnemen. De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar workshops@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer, de winkel en de naam van de workshop.

    Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.

    • Voor duoworkshops is dat 5 euro.
    • Voor volwassenenworkshops is dat 15 euro.

    Bij een annulering vanaf de negende dag voor de workshop of bij afwezigheid op de dag zelf moet je de volledige deelnameprijs betalen.

    Bij annulering om een gegronde reden (sterfgeval, ziekte, werk) krijg je je deelnamegeld – met afhouding van administratiekosten – terugbetaald als je de nodige bewijsstukken voorlegt (overlijdensbericht, ziektebriefje, brief van de werkgever).

    De Banier behoudt het recht een workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen of als de workshopbegeleiding door ziekte of overmacht niet beschikbaar is. In dat geval betalen wij het volledige inschrijvingsbedrag terug.