Beez

Actieprijs*: 30 euro

Normale prijs: 39,95 euro

Met 'Beez' beleef je het spel van de bloemetjes en de bijtjes, waar en wanneer je maar wil. Grote zeshoekige bloementegels vormen samen het kleurrijke speelveld. Daarover laten jij en je medespelers hun knap uitgewerkte kunststof bijen dartelen.

Stel je dat ‘dartelen’ echter niet te losjes voor: om succesvol te zijn komt het er op aan de strikte bewegingsregels zo voordelig mogelijk te plannen. De richting en de afstand die je tijdens een vlucht overbrugt, beperken namelijk de keuzes die je in de volgende beurt kan maken. Waar je bijtje neerstrijkt, kan je hopelijk een nectarblokje oppikken om in je eigen bijenkorf te schikken. Opnieuw is je vlucht van belang aangezien de afstand die je insect aflegde, bepaalt op welke rij je de nectar mag plaatsen. En daar hou je best rekening mee, vermits 3 zichtbare gezamenlijke doelkaarten en 2 persoonlijke en voor de andere geheime doelen aangeven met welke kleurencombinaties en locaties in je honingraat punten te verdienen vallen.
Treuzel niet te lang tijdens het spel, want zodra iemand 12 nectarblokjes verzamelde, stopt de vlucht van de bijen. Wie blijkt de beste imker te zijn?
Met prachtig materiaal en eenvoudige regels biedt ‘Beez’ een behoorlijk uitdagend spel. Een heerlijke combinatie!

Johan & Agnes Witters-Peil – www.speltafel.be

Dan Halstad | Next Move Games | 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar

*Deze actie is geldig van 01/06/2021 tot en met 31/0/2021 en zolang de voorraad strekt!