De Banier HOU(d)T van u!

Van alle hout lepels maken of van elzenhout eiken spaanders maken.


Soms weten we van geen hout pijlen te maken. Neem nu de Covid-19 – quarantaine. Altijd in uw kot zitten. Je krijgt daar een houten kont van. Je mag dan al uit het goede hout gesneden zijn, niet alles wat ze hierover via de sociale media in je nek gooien, komt goed aan. Meestal is het een pleister op een houten been of snijdt het geen hout.


Met De Banier willen we toch aan iedereen een eerlijk en waardevol aanbod bieden. We weten dat alle hout geen timmerhout is en dat niet iedereen van alle hout lepels kan maken, maar met onze ideeën kom je toch al een heel eind ver.



Geen creatieve hoogvlieger? Geen nood. De meeste mensen zagen planken van dik hout, maar amuseren zich toch. Gelukkig maar. En omdat niet iedereen uit hetzelfde hout gesneden is, bieden we met 12000 (!) artikelen zowel voor de gedreven kleiklusser als de fijne letterzetter het nodige materiaal aan.



Het is niet zo belangrijk wat je doet maar hoe je het doet: zulk hout, zulk as. Hoe je iets doet bepaalt het resultaat. Soms is creatief bezig zijn hout naar het bos dragen. Na veel klungelen en proberen blijft het resultaat nog steeds … brandhout. Maar de aanhouder wint. Met veel geduld en doorzettingsvermogen bewijs je dat je toch van elzenhout eiken spaanders kan maken.



Met De Banier willen we iedereen die het niet op eigen houtje doet, ondersteunen met goede tips en waardevol advies. Zowel in onze winkels als op onze site. Zo helpen we je met plezier als je er geen hout van snapt, geven we tips hoe je van krom hout rechte staken kan maken en voorkomen we samen dat
het hout in de as wordt gezaagd. Zo wordt ook jij op het schip van hout, een vrouw of man van ijzer.

Dus wees geen slecht houtje dat van het liggen breekt. Aan de slag!

 een houten Claes.



Meer inspiratie in de nieuwsbrief!

Ik abonneer me