Aan tafel bij De Banier!

De eerste zonnestralen? Aan tafel bij De Banier!

De winter is voorbij! Hopend op de eerste zonnestralen zetten we onze tafel buiten en vieren we dat we samen zijn. We versieren ze met vriendschap, creativiteit en spel.

Breng iedereen rond de tafel met enkele gezellige familiespellen zoals Rummikub of Time’s Up. Of ga voor een creatieve namiddag in de lentezon en doe samen aan punchneedle, een nieuwe techniek voor borduren. Het is lekker hip en retro, dus ideaal voor alle leeftijden!

Aan tafel bij De Banier

De lente brengt ook vruchtbaarheid met zich mee. Wie weet verwelkomen jullie een kleine spruit in de familie of vriendenkring? Ook daar weten we bij De Banier wel weg mee met onze duurzame babycadeautjes en leuke logboekjes. Hierin kan je alle leuke quotes van je kinderen verzamelen of alle eerste keren documenteren.

We sluiten deze leuke periode ook af met het Paasfeest. Versier je Paastafel met leuke paaspotjes en heel veel bloemen. We geven je alvast enkele ideeën met deze gedroogde bloemen en papieren plantjes. Kortom: het wordt een gezellige tijd bij De Banier. Laat je inspireren op onze website en tot binnenkort in één van onze winkels!

Meer inspiratie in de nieuwsbrief!

Ik abonneer me