Creapakketten 2.0

Creapakketten 2.0

Geïnspireerd door één van onze nieuwe creapakketten – Fruitige fluiters – stoppen we onze tien nieuwe pakketten in een laagje fris en fruitig. Want een leuk product verdient een even leuke vorm. Nieuwe foto’s, verpakking en vormgeving zorgen voor een fris en aantrekkelijk product. Binnenin zorgen heldere tekst en duidelijk beeldmateriaal ervoor dat het knutselen een fluitje van een cent wordt. Mogelijk een fruitig fluitje. We zetten onze tien nieuwste pakketten op een rijtje.

Het volledige overzicht vind je online op debanier.be/creapakketten.

Superhelden schrinkels

Deze helden hebben super-mega-shrink-powers!  In een oogwenk kunnen ze tot 7 keer kleiner worden. Ze kruipen door het sleutelgat en openen elke deur.

Superhelden schrinkels

Fleurige armband

Pimp een doodgewoon recht houten stokje tot een fleurig accessoire. Wat recht is wordt krom, geef hem cadeau of doe hem om.

Fleurige armband

Kriebelige kever

Bladhaantje, Vliegend Hert, Mestkever of lieveheersbeestje. Kevers hebben een enorme variatie aan vormen en kleuren. Genoeg inspiratie om een kleurrijk pronkstuk mee te maken.

Kriebelige kever

Macramé hanger

Een oude techniek weer helemaal terug van weggeweest: touwtjes knopen, in batik dopen, kan niet mis lopen.

Macramé hanger

Piepende pietenzak

Zelfs de allerkleinste kunnen deze grappige schoorsteen maken. Ideaal om pepernoten en mandarijntjes in te verzamelen.

Piepende pietenzak

Stijlvolle sterhanger

Wij houden van een mooie (kerst)boom en deze sterren stralen in hun eenvoud. Let op want schijn bedriegt: zo gemakkelijk te maken zijn ze niet. Dit is parels rijgen voor gevorderden!

Stijlvolle sterhanger

Cactus bellenblazer

Ronde bellen blazen, dat is passé! Na dit knutselproject blaas je voortaan botanisch en ben je weer helemaal mee.

Cactus bellenblazer

Feestelijke foamdiertjes

Met zelfhardende, korrelige boetseerklei bekleden we bollen tot leuke dierensnoeten. Een feestje voor de tastzin en een plezier voor het oog.

Feestelijke foamdiertjes

Schattige paaspotjes

Snuffel, witje, stamper, langoor, of... konijn? Maak met koord en vilt een lief plantenvriendje. Geef hem water en wat groen, zo hou je je beestje blij.

Schattige paaspotjes

Fruitige fluiters

Beschilder de houten spatels met de zoetste kleuren, en laat je inspireren door je favoriete fruit. Laat de muzikale artiest in je los en fluit je fruit de mand uit!

Fruitige fluiters