Met onze mallen gemaakt, dat smaakt!

Met mallen van De Banier gemaakt, dat smaakt!

Mallen voor kaarsen, mallen voor zeep, mallen voor gips … Alle mallen worden vaak per techniek in een hokje gestoken. Uiteraard zijn ze voor deze technieken geschikt, maar evengoed voor nog zoveel meer. Als je maar out of het hokje wil denken.

Een perfect voorbeeld hiervan zijn Mia en Hendrik van Maison 12. Gepassioneerd door chocolade gaan zij steeds op zoek naar nieuwe vormen die ze in hun chocoladeatelier en -workshops gebruiken.

Hendrik: “Uiteraard zijn er de professionele mallen voor chocolade, maar daarbuiten zijn er heel veel vormen waarin je chocolade kan gieten. Zo lopen we geregeld speelgoedwinkels binnen op zoek naar leuke vormen die we kunnen gebruiken in nieuwe creaties. Zo zijn we ook bij De Banier terecht gekomen op onze speurtocht naar originele en betaalbare mallen. De vormen die bijvoorbeeld voor gips en zeep gebruikt worden, zijn perfect voor chocolade.”

Op bezoek in hun atelier zagen we deze chocoladetovenaars in actie met onze mallen en vormen. Smelten, vullen, afkoelen … om te eindigen met heuse chocoladecreaties. En óf deze creaties gesmaakt werden.