Ghost Adventure

Actieprijs*: 25 euro

Normale prijs: 29,95 euro

Daar heb je de tol weer! Het klassieke speeltje duikt op als centraal element in ‘Ghost Adventure’. Dit spel houdt het midden tussen een bordspel en een behendigheidstest. Ongewoon is wel dat de spelers rechtstaand spelen.
Het avontuur speelt zich af op vier kleurrijke, dubbelzijdige speelborden die in reliëf zijn uitgewerkt. De spelers nemen de borden op het gepaste moment in de hand.
Een eerste speler lanceert de tol op een spelbord en hij laat de tol een voorgeschreven route afleggen door het bord behoedzaam in verschillende richtingen te laten kantelen. Op het einde van zijn deeltje route geeft hij de tol door aan de medespeler die het tweede spelbord hanteert. Lukt het om de tol in beweging te houden tot de voorgeschreven weg is afgelegd?
Welke spelborden gebruikt worden, in welke volgorde ze aan bod komen, op welke specifieke punten de tol moet passeren: dat staat allemaal uitgetekend in een strip-achtig scenario waarbij de moeilijkheidsgraad van de opdrachten stelselmatig stijgt. Voor de echte specialisten zit er een tweede boekje in de doos met complexere opgaven én een aantal opdrachten om solo te volbrengen.
Ik heb er vrede mee dat ik niet de vaste hand en concentratie bezit om ‘Ghost Adventure’ tot een goed einde te brengen, al kan ik me voorstellen dat voor liefhebbers van de tol dit spel een nieuwe rage kan ontketenen.

Johan & Agnes Witters-Peil – speltafel.wordpress.com

Geronimo | Wlad Watine | 1 tot 4 spelers vanaf 8 jaar

*Deze actie is geldig van 01/11/2021 tot en met 31/12/2021