Schwung

Actieprijs*: 15 euro

Normale prijs: 20 euro

Bouw met dit spel samen aan een stevige groep waarin iedereen een plaats heeft. Schwung! maakt pesten en uitsluiting bespreekbaar op een niet-veroordelende manier. Sta stil bij talenten die je belangrijk vindt in een vriend(in) en maak een vriendenweb dat sterk genoeg is om het pestvirus te weerstaan.. Zo wordt 'die andere' wat minder anders.

Schwung! werd ontwikkeld door onze zusterorganisatie Pimento. Pimento versterkt iedereen die met groepen (jonge) mensen werkt rond de thema’s relaties en seksualiteit, weerbaarheid en pesten, teambuilding, identiteitsontwikkeling en jongerenparticipatie.
Hun vormingen, workshops en trajecten dompelen jouw team, je klas- of jeugdgroep onder in een wereld vol inspiratie, motivatie en zelfs confrontatie. Steeds op een participatieve manier, op jouw maat. En met hun informatieve publicaties en educatieve materialen maak je pittige onderwerpen, zoals pesten en weerbaarheid, op een positieve manier bespreekbaar.

Deze actie past binnen de ‘Gouden Weken’ van het Vlaams Netwerk ‘Kies kleur tegen pesten’. Want een goed begin is (meer dan) het halve werk. Wie in de eerste vier tot zes weken van het werk- of schooljaar een goede basis legt in een groep, kan daar een heel jaar lang op verder bouwen en zal veel minder brandjes moeten blussen. Met het Schwung! spel bouw je vanaf de eerste dag aan een stevige groep waarin iedereen een plaats heeft. Als leraar, leider of trainer speel je een essentiële rol bij de groepsvorming in deze belangrijke ‘Gouden Weken’. Lees meer op https://kieskleurtegenpesten.be/goudenweken/

 

Pimento | 8 tot 25 spelers vanaf 12 jaar

*Deze actie is geldig van 01/08/2021 tot en met 30/09/2021