Marabu Textil

 

Altijd al eens willen zeefdrukken?

Zeefdrukken is een drukproces waarbij de inkt doorheen een fijnmazig gaas – of zeef - op textiel wordt aangebracht met behulp van een rakel. Op de zones op de stof waar geen drukinkt mag komen, worden de gaasopeningen van de zeef ondoordringbaar gemaakt met waterdichte materialen of afgeplakt met een sjabloon. Met dit procedé kun je super professioneel je eigen T-shirts, totebags, kussenslopen … bedrukken. Eens je een geslaagd sjabloon van je ontwerp hebt, kun je het meerdere keren afdrukken.

Marabu assortiment

Made in Germany

Het Duitse bedrijf Marabu staat al 150 jaar synoniem voor kwaliteit en creativiteit. Hun hoogwaardige verfproducten worden verdeeld in meer dan 50 landen en inspireren zowel hobbyisten, professionelen als kunstenaars. Marabu ontwikkelt producten op een duurzame en veilige manier en hecht veel belang aan het beschermen en bewaren van het milieu.

Het Marabu Textil Print & Coloring gamma is uitermate geschikt voor het individueel ontwerpen van kleding, textielaccessoires en huishoudtextiel. Zowel voor reliëf- als zeefdruk.

Dus print als een pro en start je eigen merchandiselijn op met deze Screen Printing set! Op naar je eigen onderneming.