OnvoorSPELbare avonturen in De Banier

OnvoorSPELbare avonturen in De Banier

Leiding zijn in de Chiro, daar komt tegenwoordig enorm veel kijken. Wekelijks vergaderen, administratie in orde brengen, coronamaatregelen, enzovoort. Het is gemakkelijk om door al die randactiviteiten ondergesneeuwd te raken en af en toe verlies je daardoor al eens de focus op wat Chiro echt is. Dit jaar koos de Chiro dus voor een thema dat terugkeert naar de essentie: OnvoorSPELbaar.

In dat jaarthema bekijkt de Chiro haar activiteiten vanuit een andere hoek en wordt leiding gestimuleerd om de zaken op gekke nieuwe manieren aan te pakken. Laat je fantasie de vrije loop en amuseer je vooral rot met de meest waanzinnige spelletjes.

Ook De Banier gooit het dit jaar over een OnvoorSPELbare boeg. Dat doen we door in onze knutseltips materialen op vernieuwende en gekke manieren te gebruiken. We hergebruiken materiaal en redden zo alweer een oude batterij, een versleten T-shirt of een paar kousen van de afvalberg.

Naast onze gebruikelijke knutseltips komen er in de loop van dit jaar dus nog een aantal extra fiches in de stijl van het Chirojaarthema in onze winkels en op onze website. Jaarthemafiguur Krabbel zal jullie verrassen met ideeën die je zowel in de Chiro als thuis kan vastnemen.

Je vindt Krabbel ook in onze winkels. Voor Chiromensen ligt er namelijk een nieuw stickervel in onze rekken met allerlei soorten ogen van die gekke jaarthemafiguur. Je kan de ogen van Krabbel echt overal op kleven, en je vindt hem in eender welk voorwerp. Je kan er dus ook onze nieuwe Chirozonnekleppen mee versieren en er volledig je eigen ding van maken.

Wij bij De Banier zijn helemaal klaar om er samen met de Chiro een OnvoorSPELbaar jaar van te maken! Jullie ook?