disccover

Actieprijs*: 15,95 euro

Normale prijs: 21,95 euro

Maak kennis met de spannende wereld van de Sound Box! Dit innovatieve spel laat je luisteren naar geluiden die andere spelers maken en daagt je uit om met creativiteit en deductieve vaardigheden de begrippen op de geluidskaarten te raden.
Aan het begin van elke ronde wordt er een ‘Rader’ aangewezen en zijn de overige spelers de ‘Geluidmakers’. Elke Geluidmaker krijgt willekeurig een kaart toegewezen. Zodra de zandloper start, begint iedereen tegelijkertijd het geluid te maken van het begrip dat op zijn kaart staat! En als ze stoppen moet de Rader, zoals de naam al zegt, raden welke kaarten overeenkomen met de geluiden die ze aan het maken waren. Hoe meer geluiden je weet te raden, hoe verder je vooruit komt op het geluidsspoor. Als het je lukt om de kroon te bereiken, win je het spel!
Bereid je voor op 13 seconden hilarische, akoestische extravaganza! Heb je ooit het geluid gehoord van een reusachtig monster dat in een stormachtige nacht aanvalt tijdens een tenniswedstrijd? Nou, zoiets kan jou zeker overkomen!
Of je nu samen met Chirovrienden een gezellige spelmiddag wilt beleven of op zoek bent naar spannend en vermakelijk familie-entertainment, een spelletje Sound Box staat garant voor urenlang plezier. Laat je zintuigen prikkelen en je brein kraken terwijl je de muzikale magie van Sound Box ontdekt!

Horrible Guild | Hjalmar Hach en Lorenzo Silva | 3 tot 7 spelers vanaf 8 jaar | BGG-rating 6,9

*Deze actie is geldig van 01/09/2023 tot en met 30/09/2023